achjo

02.04.2008

ahojik vsem, tak uz nam zbyva deset tydnu do porodu :), ale nasli mi cukrovku , tak jsem na diete zadne sladkosti a male porce. a ke vsemu jsem dostala jarni anginu :( takze v pondeli me bolelo v krku ze jsem ani nemluvila, vcera jsem mela cely den horecku a dneska , uz je to lepsi ale zase mam uplne vodnatou rymu, a porad kycham a to jdu na 12hod na gyndu, ta jak me uvidid nevim nevim :( proc se to tak najednou semlelo? snad se vam vede lepe nez me . ://: ://: ://: :00: :00: :00: :00:

Ahoj Evičko,to je moc nepříjemné,ale snad Ti to rychle uteče a cukrovka bude pryč. Já mám taky angínu a je to vážně děsný ://: a to za týden letíme na dovolenou tak snad to vyležím.

tak to je mi líto co se ti přihodilo, angínu vyležíš a ta cukrovka pak taky zmizí, opatruj se :k: :h:

jono taky si vzdycky rikam vydrz pdrolka za to stoji vzdy jak me chytne choutka na pamlsek. ale ze me dohnala i ta angina tak to mi hlava nebere grrr. ve 12tt jsem mela prududsky a tedkom ve 30 anginu a od 28 mi zjistili cukrovku, a to jsem si rikala je jsem tehotna si to uziju muzu se cpat a ono ejhle. :? :? :? :sick:

chudáčku tak se z toho rychle dostaň. A s tou cukrovkou no tak to je mazec, jestli mi ju zjistí tak mě budou muset svázat abych nejedla :00: :00: :00: Vendula

Jéje Evi, to mě mrzí...! Ale neboj, už je to jen deset týdnů a to vydržíš - uvidíš že to rychle uteče, tak nesmutni! Prcek za to stojí!!!

Evi tak držím palečky ať tě nemoc brzo opustí a vše ti dopadne dobře na kontrole já jdu až zítra neboj 10tt uteče jak voda mě už jich chybí jen 6hurá já už se tak těším

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka