Trampolína??

09.05.2011

Ahojte holky,

Vy mně vždy dobře porádíte a jsem ráda,že si můžeme radit.Hlavně vždy když si napíšu o radu,najde se hodně holek co poradí,za to jsem hrozně ráda a děkuji všem!!!!!!
:-)

Chtěla jsme se Vás zeptat á někdo zkušenost s venkovní trampolínopu???Je to dobrý nápad koupit????Nebo je to zbytečnost za hodně peněz????

díky moc za rady :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nám dneska konečně přišla. Malýmu je 16 měsíců a řádí na ní, jak bláznivej. Pořád jsme museli jezdit ke známým, jak se mu líbila, tak jsme jí koupili.
Koupili jsme rovnou 4 metrovou. Má větší nosnost a v klidu tam může řádit víc dětí a s nima dospělej, kterej je uhlídá před většíma pádama apod.
A nepřijde mi to jako drahý dárek (dala jsem si jí vlastně jakoby sobě k narozeninám. Manžel by mi stejně zase nic nedal, tak jsem to vyřešila takhle). Já platila necelých 5tis i s poštovným. A to jsme vzali tu s lepší konstrukcí a německý výrobce.

Ahojky, tak zrovna dneska jsem jí objednala :)
Pořád jsem chtěla koupit plastový domeček na zahradu,ale s říjnovkama jsme byli na pár dní na srazu a tam byla ta velká trampoška a všichni dítka tam úžasně řádili a dneska jsem byla u mamky na návštěvě a sousedi trampolínu mají a Laura stála za plotem a dělala prosím prosím, že chce taky skákat, takže to mě nakoplo a objednala jsem jí, už se těším až na ní budem všichni řádit :) Jo a malé je skoro 19. měs. :a:

Zrovna tohle taky řešíme. Malýmu budou 3 roky a je dost aktivní tak jsem chtěla nějakou do pokojíku. Já bych raději se sítí manžel zase nízkou bez sítě....poradíte ???

In reply to by cortinaaa

ahoj, rozhodně jsem za síť - chodíme na cvičeí do sokolovny, musím je držet za ruce, chodí tam i děti mezi třemi a čtyřmi lety a také občas nechtěně seskočí :-(, ačkoli jsou okolo koberce a žíněnky..
dvojčata mají doma se sítí a už půl roku tam lítají samy, prostě je tam zapnu, zatím "tuk ťuk", bez žádného úrazu, běhají okolo, skáčou, hopsají, vzájemně se honí...... až do zpocení.....

In reply to by cortinaaa

Chodím do MC a tam je bez sítě,ale některé děti to ještě neumí a tak se stane že někdy spadnou(oni tam mají okolo naskládané žíněnky,takže se nikomu nic nestane)já byhc určitě volila se sítí a až bude velký tak sít oddělat,sít už moc nestojí a je to určitě bezpečnější!!!

ahoj, jse "pro", v zimě ji měly v nedokončeném podkroví, nyní se stěhuje ven na zahradu.
Jsou jim čerstvě dva roky a jsou schopni na ni řádit celodenně.
máme od Insportline.

ahoj, já si myslim že to neni špatnej nápad. Děti maj trampolínu rádi. Když jdeme do centra na pěší zónu, tak tam maj trampolínu každý víkend. Děti se na ní vyřáděj a vždy se těší až půjdou znovu. Jen nevim jak je to ohledně bavení když je trampolína denně k používání. Časem vše omrzí.

My máte taky tu 244cm. Stačí to. Dcera ji dostala k vánocům\(v prosinci měla 2) :)
a můžu ti říct, že lepší dárek jsme vybrat fakt nemohli :qu:
U nás to teda není dovnitř a ven, ale spíš jen dovnitř a ven se nám moc nechce :s: můžu ti říct, že krásně spinká po obědě jak je vyskákaná. A jenom mi zkusí odmlouvat (ona teda normálně poslouchá, ale když už to zkusí), tak jí řeknu, tak a dnes nejdem na trampolínu a je klid ;)
Fakt nejlepší věc,která jen tak neomrzí. Ale fakt je lepší koupit tu do 100-150kg, ať si tam můžete skočit taky ;)

ahoj muj tatka koupil malému trampolinu (2roky) je to pro ty děti super mamé tu 3m do 150kg. ale ty deti chtwjí byt chvilku vevnitř pak zase ven a zase obout a zout boty a takhle 20x za den do kola.

ahojky.tak my jsem koupili trampolínu dcerce ke 2 narozeninám a nemůžu si to vynachválit,venku jí nic nezabavilo,takže se pořád nudila a ted si v ní sama skotačí a je spokojená.nemáme teda tu největší,jen tu 244cm a bohatě nám stačí.

ahoj, moje mamka chce trapolínku koupit našemu synovi k 3tím narozkám, připadá mi to teda ale jako obsolutní zbytečnost, a zábírač místa, udělala by líp kdyby u například vybavila pojíček nábytkem nabo koupila kolo

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka