S dětmi k moři?? Kdo kam jedete?

08.05.2011

Ahojky.
Začíná se to tu hemžit úvahami nad dovolenkama a přemýšlíme i my. Chtěli bychom jet se synkem - v létě bude mít16-17 m - autem k moři. Asi do chorvatska, to je nejblíž,ne..? A do bulharska jezdíte taky někdo autem nebo je to už dál? Myslím, že cestu autem v noci by měl zvládnout (doufám). Kam vyrážíte k moři vy? Zkušenosti s podobně starými dětmi?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, tak my jedině letecky. Autem si s dětma netroufnu. Nejsou na auto zvyklé a každá cesta je dost úmorná. Nejblíž je dle mého severní Itálie :-). Chorvatsko už je dál a Bulharsko sakra daleko. My bysme moc chtěli letos do Řeska. Musíme akorát vybírat Krétu, Kos, Rhodos. Potřebujeme odletět nejpozději 27.5. a vrátit se nejpozději 9.6 aby malá byla brána jako infant. Tak snad budeme mít štěstí

my jedem letos s prckem také poprvé k moři, jedeme první týden v září, prcek bude mít necelé 2 roky a jsem z toho už teď celkem nervózní... ://: . Abych měla všechny potřebné léky,aby se prcek konečně rozmluvil (zatím nic moc neumí),aby vyšlo počasí atd. Jinak jedeme autem do CHorvatska,jižní Dalmácie http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/omis/villa-marta/. Doufám,že cestu prcek prospí,bereme i přenosný DVD přehrávač,tak snad ho v tom autě nějak dokážu zabavit... :ww: :a:

Když to tady tak čtu, tak nevím, zda nepřehodnotit názor. My chceme jet na Ukrajinu, nejde tedy jen o cestu tam, ale budeme různě přejíždět i po tamté zemi, chodit s krosnou a kočárkem. Samozřejmě to Pétovi přizpůsobíme, abychom si i hráli a ne jen ho tahali. Zatím se mu to všechno líbí, tak snad bude i tam.
Jinak jak píšeš, já bych Chorvatsko jela nejradši kdybychom jeli někam k moři. Za předpokladu, že pojedete v noci, abyste mu nenarušili režim a neplakal. Já bych jela klidně také :)

ahojky. my jeli loni autem do itálie do caorle. letos my s tomíkem letíme do benátek na marco polo a přítel nás tam vyzvedne autem. na noc nechceme kvůli bezpečnosti a vzhledem k jen jednomu spánku denně je auto na takovou vzdálenost pro nás pasé.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to náš kluk se moc rád právě nevozí, je docela nerváček...když se mu něco nelíbí.tak jsem myslela, že tu noc by pěkně dal, no nevím...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

My jedeme přesně sem, už jsme tu jednou byli, máme dvouletou dceru a je to pro ni ideální, málokde je to od ubytování na pláž 10m :s: http://www.shenkos.cz/zajezdy-konkretne-recko~7-kreta~3-1/2511158/ . Jinak nabídek je spoustu a je tam tak krásně, že se v podstatě nemůžete splést, že byste vybrali špatně. Jestli máte radši poklidnější dovolenou, tak nedoporučuju oblast kolem městečka Rethymno (to je dneska už spíš letovisko, komplexy hotelů, pláže plný apod.) Taky jsem se koukala na nějaké recenze, docela dobrý jsou tady http://www.recko.name/recenze.php?idd=1

In reply to by DancE

jojo, děkuju za odkaz. Já se nevíc bojím toho ubytování, když jsme byli naposledy v Řecku, tak teda nic moc, špína, šílený sprcháč, nechutný závěs a o smradlavým nábytku ani nemluvím. Byli jsme tam sami s manželem, tak jsem to neřešila, já nejsem nijak cimprlich ale s malým dítětem to je něco jiného. Když čtu recenze, tak jsem z toho spíš zmatená, co člověk to názor :00: a pak si vyber ://:

In reply to by DancE

Ahoj, jak dlouho se ještě jede asi tak do toho hotelu z letiště? jaké je tam jiné vyžití? myslím ten tvůj první odkaz, docela mě to zaujalo. a co jídlo?

In reply to by marcy

Tak letí se do hl. města Heraklionu a odtud je to cca 40 min. busem. Co se týká jídla, jsou tam v blízkosti dva menší obchůdky, do 100 m od apartmánu je asi sedm příjemných hospůdek i s přijatelnými cenami. Co se týká vyžití, tak na pláži jsou všechny ty možný vodní sporty, jinak obchůdků je tam pár, není to žádný velký centrum, ale dostačující. Jako není to žádný luxus, pokoje jsou jednoduchý, malá kuchyňka, ale fakt výhoda je, že v podstatě bydlíte na pláži :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, i letadlo připadá v úvahu, ale nevím, jak to cenově vyjde... jako docela jsem se vystrašila z té cesty, co když malej v noci nebude spát, co budem dělat? atd... tak jsem trochu poserynkaná a uvažuju, jestli nejet někam po čr. ale moře je moře. do chorv. letadlem ano, ale pak stejně se budeš muset dále přemístit nějak...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj a to vám plakal i v té noci? já z toho mám právě taky hrůzu. pak ještě zvažuji, zda teda neletět třebas taky na tu krétu, za 3 hodiny tam... nebo snad zůstat jen v čr? ale na podzim plánujeme další mimi a to se pak zase nějakou delší dobu nikam nedostaneme.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka