Cestovani do Egypta????

07.05.2011

Holky,maminky mam dotaz nasi dceri byly v dubnu 2 roky,zvazujeme s partnerem,ted v kvetnu zajezd do Egypta na 11dni,ale....(ikdyz jsem tam jiz 2 krat byla a nemela jediny problem,protoze uz vim,ze tam nesmim,pit jejich vodu,nebrat ledy do piti,nepit ledovy napoje v tom horku)porad oba nevime,zda jet jesli na to neni mala,aby se neco nestalo,preci jen je to Afrika a ta situace tam neni ruzova,byla jste nekdo se dvouletym prckem v Egypte????

Kliknutím vložíte smajlíky:

byla jsem tam trikrat a ani jednou jsem nemela problemy, kdyz jsem si davala pozor na vodu. Ale s dvouletym synem byc htam nejela, kdyz tam bylo nekomu zle, tak to bylo fakt neprijemny a z cely dovoleny kolikrat nemel nic, tak bych to neriskovala.

Moc holky diky za nazory,jsme s muzem stejneho nazoru zatim,beru tak nejak na stejno Egypt s Tunisem,proste Afrika,ve ct jdeme na ockovani,zkusim jeste hodit dotaz nasi detske dr,ale vidim to asi taky blede.Petulko je jasny,ze by to musel byt hotel minimalne o 4-spise 5 hvezdach,tam bych do jinyho ani nejela,na takovy jsme koukali a navic pro deti.Bojim se i prehrati,bude tam uz ted v kvetnu dost vedro... :-/) No zvazime,ale zrejme vyberem jinou destinaci,holky dííky. :k:

Tak já mám taky dcerku 2roky,ale Egypt ani Tunis bych určitě nedoporučovala :n: Sami jsme tam zmanželem byly a Nikolka byla dokonce v Egyptě splozená :s: ale tyhle země jsou určitě pro děti starší.My letos vyrážíme taky poprvé k moři a vybrali jsme Bulharsko :a:

ahoj, tak tam bych teda nejela. Je to moje oblíbená destinace a pokaždé sem tam tu jejich pomstu chytla i když sem dodržovala všechno o čem píšeš. Ty bolesti jsou hrozný. Tam bych nejela s žádným dítětem jakéhokoliv věku.

Ahojky, take jsme to hodne zvazovala, ale nakonec po vsech diskusich a take pro svuj pocit jsme nejeli. Vybrali jsem Tunisko(syn mel bez dvou mesicu dva roky), vsechno uplne bez problemu a to jedl a pil vse. Hodne jsme to zvazovala, ale Tunisko je pry o hodne mirnejsi nez Egypt. Dobre vyberte:-)

ahoj tak ja tedy za sebe pisi,ze zrovna tam bych nejela!!!Ja sama jsem tam prozila silene bolesti bricha,bylo to fakt hrozne.A tom jsem si davala pozor na vse,co pises a i presto jsem to dostala.Oni totiz treba led davaji uplne ke vsemu i k maslu,aby vydrzelo.
Nicmene pokud pojedete,tak nesetrete a vemte opravdu dobry hotel!!!papa

Ahojky, já byla v Egyptě 4x. 2x se synem, ale bylo mu 10 a 13. S malou bych tam nejela, počkám až bude starší, alespoň 4-5 let. Se synem jsme byli v Tunisu, když mu bylo 5 a v pohodě. Ale jinak s takhle malýma dětma tam jezdí normálně. V roce 2008 tam byli s holčičkou taky kolem 2 let a byli rádi, že jedou domů, hrozila jí nemocnice a kapačky. Když jsem jí vyděla, bylo mi jí fakt líto, ale je to náhoda. Chce to hned nasadit Antinal, pro děti Antinal-sirup

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka