Typy na internetové obchody s dětskou obuví

07.05.2011

Ahoj holky, prosím kde tady na netu kupujete boty pro děti? Dáte mi prosím nějaké adresy, budu moc ráda. Díky moc.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahooj, já chodím na boticky.net vybírat a pak do krámku osobně (bydlím v Plzni) - můžu jen doporučit, nakupovala jsem tam už 2x a narozdíl od poslední koupě na dovolené u rodičů, kde jsem koupila ve značkovém krámku tohle: http://www.mojetehotenstvi.cz/boticky-peddy-2x-no-ene - takže PEDDY nedoporučuju (a nejsem jediná) jsem na těch stránkách i v obchodě byla vždy spokojená, přestože mě obsluhoval pán, byl milej a ochotnej a botičky supr :)

In reply to by zrzka

Ahoj, super, díky za tip, mrknu tam. No s Peddy nemám taky dobrou zkušenost. Né že by je dcera nějak poškodila, ale kupovala jsem kožené sandálky s krytím prstů a musím říct, že asi po týdnu ta kůže tak změkla, že to bylo jako papír a povolil i opatek, takže nebyly už pevné, což pro mě bylo dost důležité,dcera začínala chodita ještě trochu šmajdala a bota ji nožičky vůbec nedržela, takže za mě Peddy taky nee. Díky, Terka.

In reply to by Terka Z.

Promiň, ale taky mě to zajímalo. To, že to nedělam, neznamená, že to odsuzuju. Jen jsem chtěla mít tu diskuzi uloženou, kdyby se ozval někdo, kdo s tim zkušenosti má. Tak se nezlob, já to fakt nemyslela špatně :k:

In reply to by Jihou

Jééé, to já se nezlobím, jen jsem počítala, že někdo něco takového napíše.... Jinak já objednávám přes net u bati a zkušenosti jsou jen a jen dobré, tak mě zajímali tipy na další obchůdky, aby bylo z čeho vybírat. Pěkný den, Terka. :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka