holky, mám 1,5 let.kluka,máte dobrou zkušenost na hezkou dovču v chorvatsku, mělké moře, hezký pension, nebo privat?

07.05.2011

hledáme dovolenou tak na týden, nejdříve jsme chtěli někam do Čech i s rybařením, ale nemůžu nic kloudnýho najít, aby se tam líbilo mně a prckovi a ještě aby si táta zarybařil.Tak asi vyrazíme do Chorvatska.Pokud by jste věděli o hezkém místě v Chorvastku, kde by nebylo přelidněno, hezký přístup do moře pro prcka, blízký obchod, kde se dá dobře nakoupit,já a můj manžel nedovedem sedět celý týden na pláži, takže kdyby to bylo ještě kousek od nějakého městečka, tak super, budu moc ráda, když mi pošlete nějaký odkaz nebo zkušenost s hezkým místem. Papa a pozdravuju prcky a ať Vám dopadne letos hezky dovolená :-)Monča

Kliknutím vložíte smajlíky:

Urcite bych doporucovala Makarskou a okoli,je tam uzasne,pristup do more idelani pro deticky,navic ty hory,prochazky,vecer zivo.... :one: Dcerka ma 24 mes a take uvazujeme o Chorvatsku..

Ahoj Moni, mi byli v Chorvatsku v Biograd na moru, byli jsme tedy ve stanech, kamp je hned u moře, podél břehu, kam se dodtaneš do městečka je plno obchůdků i restaurací a večer bohatý program na ulicích. Na proti Biogradu je klidnější ostrov Peg - no nejsem si jistá jestli se tak jmenoval, každopádně mi byli moc spokojeni. Jsou tam i penziony.
Mi letos jsme si vybírali mezi Chrvatskem a Itálii, zvítězila Itálie. Taky přeji krásnou dovolenou a štastný návrat domů :a:

In reply to by sromulenka

Byli jsme tam několikrát, ale nedokážu posoudit, jak je to vhodné pro malé děti. My tam byly v soukromí, v apartmánu, vařili jsme si a malé dítě jsme tehdy neměli. Je fakt, že přístup do vody je hodně pozvolný, pláže blízko, ale nevím jak se tam daří rybářům - my jsme válecí typy :€m: Městečko je super, večerní procházky parádní :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka