ahojky holky,

20.10.2007

copak děláte? jak se máte? Zítra je den D, řekneme to rodičům, společně s bráchou. No to bude?! Tak mi držte pěstičky, ať to s něma hned nesekne. Přikládám malé koblížky od bráchy.

Tak hlavně pomalu na ně, první řekněte že jste těhotné a až to vydýchají tak ať brácha řekne, že čekají dvojčátka:-))

Já myslím, že kdyby to s Vašima mělo seknout, tak jedině tím šíleným štěstím, vždyť je to všechno zázrak. Tak držím pěsti, ať jsou ti prcci v pohodě (a rodiče taky:-))))))) )

In reply to by Ajka007

zázrak to je, že se nám podařilo otěhotnět skoro stejně, když jsme s tím měly obě problémy a nedařilo se. Asi jim to řekneme až po obědě, budeme mít kačenu se zelíčkem a knedlíčkem, už mám zase hlad, to je hrůza...

In reply to by fekiska

Tak s tím pitím jsem na tom úúúúúplně stejně. Za noc jdu třeba 5x a to si myslím, že na záchod ani nedojdu, jak jsem zkroucená. A co myslíš, že ze mně vypadne? Doslova pár kapek. Už jsem se naučila chodit na WC po tmě, abych se zbytečně moc nebudila a naštěstí pak celkem rychle usnu. Nosím si v bříšku asi malýho prevítka :-)

In reply to by Ajka007

ještě po wc usnu, ale když je to tak kolem čtvrté páté, tak to mám smůlu a už neusnu, já bych usnula, ale kyž bych se vzbudila podruhé , tak by mě celý den bolela hlava a byla bych jak pytlem praštěná, takže raději už neusínám.

In reply to by Ajka007

jinak je mi fajn, není mi vůbec blbě, ještě ani jednou jsem nevrhla, moje skoro švagrová to dělá furt, ráno, v poledne, večer, prostě jen tak, jsem ji říkala, že ji to asi baví nebo co, chodím pořád do práce, ale doktorka mě chce nechat doma, protože kromě prcka tam mám ještě myom, ale je to zatím dobré, protože vůbec na prcka netlačí, takže uvidíme

In reply to by fekiska

Tak to jsme na to stejně i já jsem patřila do té 1/4 mamin, kterým nebývalo blbě.
Tvůj prcek bude určitě silnější a s tím prevítem myoem si to rozdá na férovku a vyhraje si svůj prostor. Mně doktorka zjistila tříselnou kýlu, tak jsem se ptala, jestli je to problém a prý nijak velký, akorát při samotném porodu při tlačení budou muset dávat bacha, aby se mi neuskřinula, ale to už půjde určitě mimo mně:-)))
Jinak kdybych měla takový průběh těhotenství, jako mám dodnes, tak se nebojím dalších prcků, ale nevím co by tomu řekl tatínek Hi Hi Hi

In reply to by Ajka007

já doufám, že myom ustoupí, taky jsem se ptala doktorky a říkala, že zatím v poho, tak uvidíme, jen když se bavíme se skoro švagrovou, tak ta má ty koblížky větší než je ten můj prcek, tak si ze mě dělá srandu, jestli jsme prý v posteli něměli trpaslíka
no, co by tomu řekl, to se ho můžeš zeptat a uvidíš :-)

In reply to by fekiska

Neboj to všecičko doženete a koblížkům to natřete. Stejně je to super, že máš tu švagrovku a jste na tom stejně. Vaši budou určitě u vytržení z vnoučátek. To budou první vnoučátka?

In reply to by fekiska

Páááni, já se už teď tetelím štěstím, když si představím jak asi vaši budou reagovat, to bude prostě bude bomba. Určitě pak musíš napsat jak to probíhalo. Když si uvědomím jak byli naši šťastní když jme jim to řekli a kdyby s tím přišli i mí dva bráškové - ty vado. To je jen taková fantasy úvaha, protože bráchové jsou mladší a na tohle mají ještě dost času, jak by řekla mamka :-)

In reply to by Ajka007

to víš, že pisnu, doufám, že hned zítra, uvidím ,jestli to stihnu, protože jedu dát auto známýmu, na takové menší opravy

no, můj brácha je taky mladší o 4 roky, ale i tak jsme už dost staří :-))))))))))))

In reply to by fekiska

Právě se mi vrátil manžílek z hospůdky, takže to dneska balím. ráda jsem si pokecala a těším se až zítra poinformuješ o výpravě k rodičům. Držím pěsti, ať to klapne podle vašich představ 8-)))))))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka