Sušená syrovátka

06.05.2011

Ahoj prosím o info pijete někdo nápoj z sušené syrovátky? Jaký si kupujete a kolikrát denně pijete? A vidíte výsledky?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, můžeš se podívat do hubnuti s kytiii, tam to dot holek (včetně mě) používá při hubnutí. nápojem ze sušené syrovátky můžeš nahradit jedno jídlo denně (většinou nahrazujeme odpolední svačinu, co se tam takhle s holkama radíme) má velký obsah bílkovin.Můžeš jí pít třikrát denně. Já ji teda piju dvakrát denně. Dopoledne a odpoledne ke svačině. Mě teda chutná. že bys pila syrovátku a sama o sobě hubla to asi ne. taky tam píšou že má příznivý vliv na organizmus. taky se holky bavili o tom, že ta syrovátka linea se nemá pít při kojení. já mám koupenou obyčejnou sušenou. V lékárně - stojí asi 30 kč.

In reply to by Hanča81

Díky mrknu na to... já to až tak na hubnutí nemám... mám potíže s velmi suchou kůží, hlavně na rukách, vyzkoušela jsem už tuny krému a nic, slyšela jsem, že pomáhá i na kůži a dál mně trápí celulitida chodím min. 2x týdně na powerplate a tou syrovátkou bych to chtěla ještě podpořit.....

In reply to by lucisek

"Syrovátka vám také pomůže se suchou kůží na rukou, která nás trápí především v zimě. Stačí, když si ze syrovátky připravíte vlažný nálev, kdo kterého ponoříte na deset minut ruce." ;)

Modrá Indulona ti na ruce nepomáhá?

Ahojda já ji pila chvíli měla bych na to zas najet asi to má něco do sebe já si kupovala syrovátka linie se to jmenuje a je čokoládová a děnsě dobrá maj ještě příchuť ananas myslím i kdyby to nebylo přímo vidět na zhubnutí má to hafo vitamínů takže určo je dobrá ;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka