Elektrický depilátor na nohy

06.05.2011

Nemáte s ním některá zkušenosti? Každej mě odrazuje že holení s nim bolí, tak se ptám tady, přece musí bejt nějakej s kterym to bolí míň ne?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Bolí to, ale jde to vydržet a nedoroste to určitě tak rychle jako po holení!
Chlapa si teda představit nedovedu, ale my to vydržíme, ne?? :///: :///: :a:

Já si tím holím nohy nějakých deset let,ze začátku bolest hroooozná,oholila jsem jednu nohu a druhou dál holila žiletkou,pak jsem se překonala,ještě podruhý to bolelo a pak v poho,potřetí už vůůůbec. A můžu ti říct,že teď už mi rostou chloupky o dost míň,jak furt trhám ty cibulky,ze začátku jsem se holila jednou týdně,ono vytrháš chloupky a narostou ty,které to nevzalo,protože byly ještě pod kůží,pak jednou za čtrnáct dní a teď tak jednou do měsíce. prodávají strojek se kterým se můžeš holit pod vodou,to je asi úplně bezbolestný,ale je taky pěkně drahej,jinak doporučuju holit po koupání,pory se roztáhnou a bolí to míň,nebo si naleduj nohy-trochu je tak znecitlivíš,alespoň napoprvý :a:

je v pohode, boli to, ale da set o vydrzet - tim tedamluvim o nohou.
Podpazi a trisla bych tim nedelala.
Moje byvala spolubydlici se tim holila vsude a v pohode, ja bych to nedala.

Ahojky,
já si několik let depilátorem vytrhávala třísla, nohy, podpaží a můžu Ti říct, že to bolí jako :pig: a ještě to sežere spoustu času a není pravda, že máš na měsíc pokoj, protože chloupky dorůstají různě.Takže jsem to vzdala a už jen holím Venuskama.
Některý epilátory jsou lepší, že chladí, ale podle mě je lepší vytrhávat po koupeli.Vytrhávání obočí bude taky bolet... i kdyby pinzeta byla ze zlata :s:
Ale opravdu to záleží na Tobě :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka