Těhotenská cukrovka

06.05.2011

Ahojky všem, mám těhu cukrovku, tudíž dietu a píchám si ráno inzulín............chci se zeptat těch, co ji také v těhu měli a už porodili, zda se jí po porodu opravdu zbavili a měli pak normální jídelníček. A taky jestli pak třeba mrňous neměl taky náběh na cukrovku. Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tak ja na tom byla podobne jako ty, jen inzulin jsem mela xkrat denne. Uz si to ani nepamatuji. Po porodu mi prave kvuli cukrovce malou hned nedali. Rodila jsem vecer a dostala jsem ji az rano. Pres noc ji hlidali a stale merily hodnoty. Ja hned druhy den po porodu sla na krivku. Nebyla nejlepsi. Ale inzulin jsem si uz nepichala. Asi treti den po porodu jsem mela cukrovku pryc a pak jsem sla jeste pul roku po porodu na kontrolu a v pohode. Mala ji take nemela. Jen se mi teda nelibilo, ze malou ty prvni dva az tri dny( nez jsem zacala poradne kojit) dokrmovali jinym mlekem, aby nahodou nemela nejake problemy asi kvuli hladine cukru. Trosku me to mrzelo. Ale ted uz nad tim mavam rukou a jsem rada, ze jsme obe zdrave. Tak at ti to dopadne take dobre! Drzim palce.

In reply to by mother

Ahojky, no mě říkají, že se to bude zhoršovat, takže si budu muset asi inzulín píchat později taky častěji. Takže si dávají doktoři větší pozor a kontrolují to, to je dobře. Mám strach aby malá neměla cukrovku. O té kontrole po půl roku mi taky říkali a pak prý ještě po roce. Jsem na to hrozně zvědavá, při prvním těhotenství jsem neměla vůbec žádné problémy, až teď při druhém. Jsem z té diety už docela v depresi :\/:

Zdeňka a Vikča

In reply to by jesterkalackova

No o diete mi teda povidej....taky me to stvalo. Na druhou stranu jsem diky diete behem tehotenstvi pribrala jen 8kg. Takze to byla parada :) jak ja se tesila az odrodim a dam si cokoladu. Uplne te chapu a vydrz! Ono se to vyplati, nez aby pak mimi melo nejake komplikace. Doktorka mi rikala, ze kdybych si nehlidala hodnoty, mela jsem ten glukemetr a nedrzela dietu, tak by dite po porodu mohlo dostat glykemicky sok. A to je pak spatne. A o malou se neboj. Pokud vse dodrzujes jak mas, tak bude v poradku, uvidis! A drzim palce!

In reply to by mother

No já teď v osmém měsíci právě hubnu, místo toho abych přibírala. Zhubla jsem1,5 kila za 14 dní, ale malá je prý v pohodě. No ani mi nepovídej, jak já se těším na nějakej oplatek :bulva: Už abych porodila............díky moc

Zdeňka a Vikča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka