Dobré ranko holčiny

02.04.2008

jak jste se vyspinkali? Já můžu říct že docela dobře.Našla jsem fígl na tu naši malou nezbedu jak usnout.Lehnu na bok a mám takový malý polštářek tak tím si podložím bříško a jak změním trochu polohu zad tak nemám takové křízové bolesti.Malá se docela uklidnila má tam málo místa tak občas trochu kopne ale není to tak hrozný jako dřív.Bříško už mám dole tak se mi i docela dobře dýchá a můžu říct že se za poslední týdny ted cítím nejlépe.Jinak snad si tam ještě chvilku počká zlobila předtím jako by mě chtěla dokopat k tomu abych si konečně připravila tašku do porodnice a jak jsem ji zbalila tak se uklidnila a hraje vzornáka :s: :s: :s: Jinak dneska se musím zastavit na soudě jelikož bývalí manžel mi už 3roky neplatí na děti a ještě se pořád nic neděje tak mi držte palečky.Mám toho šmejda opravdu už dost.Po dobrým to nejde a po zlým zatím taky ne tak doufám že na tu soudkyni trochu zapůsobí že mám břicho jako balon a začne něco dělat.Snad jsem Vás moc neunavila a pohladte za mě všechna mimíska a Vy se opatrujte holčiny. :one: :one: :n: :n: :cc): :a: :a: :a:

Jo a k těm alimentům - podej na něj trestní oznámení. Policajti jsou rychlejší a účinnější než lenivá a pomalá soudkyně

In reply to by Boža

Boži právě na to se dneska chystám.Obědnaná tam sice na dnešek nejsem ale chci vědět proč se to vleče už skoro 3roky hlavně že jako svědka si mě tam předvolali už před 2roky a on se na to líčení nedostavil jako na žádný skoro.No ono stačí když se nedostavil ani k rozvodovýmu soudu seděla jsem tam jen já soudkyně a zapisovatelka a takhle nás rozvedli to je síla vid no prostě je to šmejt. :n: :n: :n:

In reply to by Gábinečka

:one: :one: jen do něj a do nich. Jsou to zmetci. Já když se prala o alimenty na velký holky , tak mě na soudu popadl normální histerickej záchvat :s: Já na tu babu úřednici ječela jak nepříčetná ( po roce ptaní a prošení) . A člověče, ono to šlo najednou hned :s: S natálkou už se mi nezadařilo. Ale to jsem vzdala naprosto bez boje.

In reply to by Boža

To máš Boži pravdu ve mě už to poslední dobou tak vře že si říkám jesli bych si neměla vzít rovnou do auta i tašku do porodnice jak se tam rozčílím abych nezačla rodit :s: :s: :s: no porodnice je jen kousek od soudu že bych to spláchla v jeden den soud i porod :s: :s: :s:

In reply to by Gábinečka

Gabčo, já jsem v podstatě kliďas. Snažím se řešit všechno s klidnou hlavou. Radši počítám do 10, než něco řeknu. A když mě někdo vyloženě se..., tak si ho představím na hajzlíku jak tlačí a nemůže :s: Ale tenkrát mi to připadalo, že ze mne maj akorát srandu. Zkrátka jsem vybuchla.
No a dneska mě pěkně vytočil ten můj "zlatej" chlap. Jsem nasraná a smutná a všechno...

In reply to by Boža

:one: :one: Boži já jsem vcelku taky klidas a jen tak se nenechám vytočit ale čeho je moc toho je příliš.Připadá mi že na tom soudě sedí jen banda blbců a zadarmo jsou drahý a nic nedělaj ale to mají smůlu u mě narazily tam bude takovýho řevu že mě vyvede justiční stráž :s: :s: :s: Boži neboj to se zase srovná mezi tebou a Markem dost v tom hrají roly hormony mršky jedny.Bude zase dobře uvidíš.Hlavu vzhůru a pozitivně myslet malej to v bříšku cítí že se něco děje a Natálka také proto dneska tolik zlobí. :one: :a:

In reply to by Gábinečka

Gabčo, my se nepohádali. Dávala jsem maso do mrazáku a jak mi zmrzlo, tak zkrátka nešlo otevřít šuple. Večer jsem milej mrazák vypla, aby povolil - trošičku a abychom to otevřeli. No a Mára se do toho otvírání dal v půl čtvrtý ráno. Mlátil s ním, že jsem myslela, že pojedem pro novej a strašně sprostě nadával. Dostalo mě takový to: kdo to tam dal.... Hrozně mě to mrzelo. Schválně jsem to neudělala. A kdybych věděla, co kolem toho bude za kecy, tak to otevřu sama. Nikdy po něm nic nechci, nikdy si o nic neřeknu a když jednou jo, tak na to měsíc čekám a ještě takovej cirkus. Fakt mě mrzí, že jsem si to neudělala v klidu sama. Neřekla jsem mu půl slova. Jen že do toho šuplete jsem to dala já a schválně to nebylo. Volal ještě někdy kolem devátý a prý co se mnou je. Řekla jsem, že nic.

In reply to by Boža

Boži to bude dobrý vím jak to dokáže zamrzet.Asi mu to taky došlo že to přepísknul když ti volal.No zkrátka asi měl ten svůj den víš jak se to říká i muži mají svý dny.Povznes se nad tím já zase musím říct že u nás je to tak že já mám své dny a Standa je dobrej že to vydejchává.Ted mi právě volal že ho pustili z práce a že je na cestě domů abychom mohli jet na ten soud. :n: :n: :s: :s: :a:

Ahoj!!! Náladu mám pod psa, Natálka zlobí, bolí mě všechno... no zkrátka prima den :-( :r:

In reply to by Boža

Ahojky Boži neboj bude líp.Já mám taky občas takový depky že se divím že Standa ještě neutek.Dej si dobrou snídaničku a za chvilku Ti bude líp.Natálce pust pohádky a pojd kecat my tě z té depky dostaneme no néééééé. :one: :one: :a:

In reply to by zzdenka (neověřeno)

Zdeni,tak si piš s někým,kdo za to stojí..Ale mš pravdu,mně se tady taky přestává líbit,většinou si jen čtu nebo se dívám na svoje holky,jestli tady jsou,bo ty nové nenapíšou jak je rok dlouhý,hlavně dopoledne.Hrůza.Co je u tebe nového?

Gábi,ty máš teda vyčůranečka :c:
Jinak držím pěsti...Někteří chlapi jsou fakt svi.ě,to se nedá jinak říct.Ať mu to natřeš! :one:

In reply to by jituška

Ahojky Jituško.Vid já to říkám taky že je vyčůránek.Normálně se mnou laškuje kdo to z nás dvou víc vydrží.Děkuji za držení palečků.Já mu to natřu mám už ho plný zuby.A jak se jinak pořád máte? :n: :n: :s: :s: :cc): :a:

In reply to by Gábinečka

Gábi,já mám taky vyčůranečka.Jinak je hodná,spí od 21 do 2,nakojím a pak tak po třech hodinách,myslím,že ne to,že má 16 dnů,je šikovná,sama si chytla na hračku nad postýlkou a v kočárku usne,nestěžuju si,ale ty začátky doma byly dooost hustý.Jo a jak ti radí Boža,zkus ty cajty!Fakt budu držet pěsti a napiš,jak to dopadlo.

Ahojky Gabinecko tak to ti budu drzet pesticky at ti ten soud dopadne dobre.Tak sup sem s foteckou jsem zvedava na to jak jste veliky holky :-) no ja mela vcera na vecir docela casty poslicky tak uz s nama chtel tatka jet do porodnice a ze uz budeme rodit :s: a ja mu porad nejak nemuzu vysvetlit ze me tam jeste nevemou :s: jinak se mi spalo docela dobre az na to ze me k ranu vzbudil desnej lijak co jsem tady meli.Mrnouska jsem pohladila tak pohlad i ty tu svoji malou zlobivku :\x:

In reply to by blondyna

Ahojky Blondýnko.Díky za držení palečků mám toho šmejda opravdu dost co si vůbec o sobě myslí že mu to bude pořád procházet? Poslíčky mívám poslední dobou taky dost časté hlavně mě chytají křížové bolesti.Blondýnko ještě to s tima našema zlobidlama v bříšku nějakou dobu vydržíme no néééééé. Hlavně se snaž hodně odpočívat a nabírej síly na ten náš velký den. :one: :one: :n: :n: :a:

In reply to by Gábinečka

vis jenomze svin... to vychazi vzdycky a vychazet bude!!!Ale snad na ne brzy dojde.Vim o cem mluvim neco podobnyho mam za sebou.No ja uz bych chtela aby jsem uz mohla mit mrnouska u sebe a ne na nej jeste tak dlouho cekat a to mi tedka uz vubec neutika to je desny :s: ale mimisci si pockaj na krasny pocasi s teplotou pres 16stupnu :qu: Vcera jsem poklidila a tatka mi trochu pomohl a jinak odpocivam.Ale uz i to plavani me dost vycerpava ale dokud to pujde tak budu chodit at mam nejaky pohyb.

In reply to by blondyna

Blondýnko ale tomu hajzlíkovy už to prochází nějak moc dlouho a těch peněz co dluží dětem no hrůza.Taky se mi to poslední dobou nějak vleče zítra jdu zase do poradny tak uvidíme co mi řekne snad mě flákne i na kozu abych věděla jak na tom sme.No už by se mohlo udělat hezký počasí aby ná ti mimískové nezmrzli no nééééé :s: :s: :s:

In reply to by Gábinečka

Gabi u nas je to zase moje matka ktery vsechno prochazi uz vic jak 12let a tata je ten chudak tak jako TY!!!!Ja jdu do poradny v pondeli a dovim se vysledky na streptotoka tak snad budou v pohode.No ja jeste vubec nebyla na pasech a to jsem si myslela jak tak tedka budu chodit pravidelne a ono prdlajs.No to jo ja nemam vubec na mimiska zadny svetrik ani mikinku no proste nic!!!!!!!!Tak snad tenhle tyden bude posledni osklivej a pak uz bude jenom krasne a my se jeste s pupicek trochu osmazime :s: :s: :qu: :qu: :qu:

In reply to by blondyna

Tak toho streptokoka mi dělali a vyšel blbě tak mi musejí dát v porodnici při kontrakcích kapačku s antibiotikama no ale doktorka říkala že se nemám nervovat že to má dost velké procento těhulí ale neboj tobě to dopadne dobře.Už aby bylo hezky jinak budu mudet vzít do porodnice i fusak pro malou. :one: :one: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka