Tady snad všichni usnuli!

02.04.2008

Ach jo nikdo nepíše :O Holky kde jste?? :? :r:

:a: :a: tady jsem ,taky jsem to včera řešila, že když něco napíšu tak odezva žádná. a to se snažím odepisovat dost.

In reply to by blondyna

Je nás tu ještě maloučko a já když byla nová, tak jsem si taky "netroufla" zapojit do všeobecné diskuze :\x:
Jak se cítíš?? Už se ti to krátí co?? Pamatuji si, že když jsem se sem přihlásila, tak si měla ikonku s fotkou hlavy a byla si těhu jen trochu, letííííí to!

In reply to by Pavule

ja vim ze si novy netroufnou,ale je to pak desny kdyz nas je tady tolik a nikdo nepise a je tady nuda.No citim se skvele ale uz me vsechno zmaha i kdyz treba nic nedelam a jezdime jenom v aute no desny.Ale divim se ze vydrzim byt jeste dlouho vzhuru.Jjjjj uz se to krati uz jenom 25dni a mrnousek uz bude venku.Byla bych rada kdyby sel ven driv no tak uvidime jestli se to povede.Ty jo uz si ani nepamatuju v kolikatym tydnu jsem si tam dala poprve brisko asi okolo 20tt? :00: no vazne nevim jak moc to vsechno leti.

In reply to by Pavule

no uz se me pritel ptal jak a co aby to sem mohl pak napsat :s: no my tedka hodne planujeme jak to vubec pak bude s porodem kdo me odveze a tak.A to jeste ke vsemu mi pritel oznamil ze mozna dostanou suprovou praci a ze na ni bude muset makat cely dny ale nejhorsi na tom je ze maji zacit 2dny pred porodem.Takze si mrnouska moc neuzije a to pak chtel byt s nama doma coz taky nebude :-( ale my to zvladneme a pak nam to vynahradi.No ja uz se nemuzu dockat uz aby se chtelo mrnouskovi ven a nic mi nepomaha.Delame dlouhy vylety kdyz uklizim tak lezu po kolenou a NIC!!!!!!!Tak snad nebudu prenaset.Diky moc no porodu se vubec nebojim tak snad to vydrzi.A zdravoucci jsem porad tak to by se taky uz nic nemuselo zmenit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka