PAVULE

01.04.2008

už píšu sem, protože tam do toho blogu už se mi nechce... :n: . Mě to právě taky rozčílilo, když jsem to četla a tak nějak sem se zapojila a už to jelo...prostě jsem si tam uklidnila nervy (sem byla dneska načatá od tchýně,ale to tu nebudu rozmazávat) a bohužel to dopadlo tahkle. Ale už na to prdim, stejně to tu odnášíme jen my a milá miss se k tomu stejně nevyjádří.....takže tuto debatu o ní končim a budeme řešit užitečné věci.
Já se ti nedivim, taky jsem se na mimi móóóc těšila :h:

zlobí mě shift, sakra.... já se normálně nejdřív bála i s tím kočárkem zatočit, abych broučka nevzbudila. hrozně mě to dostalo. dostala jsem knížku o kojení a suprácký těhu kalhoty, jednou nošené. a mini ponožtičky, protože prcek jaksi za měsíc vyrostl. jako jsem na měkko.

In reply to by kettynka

No to jsou!!!! ale taky jsem teda čučela, jak je každá mastička drahá atd...... a ta spotřeba plenek a bodýček, takový malý mimi a kolik toho zlikviduje :-) no nic, je čas jít na kutě, ráno se mi nechce vstávat a v práci mám po o krííííízi!!!! tak dobrou noc Kettynko a doufám, že se už nikdy nesejdeme v žádné ostrejší diskuzi. Tohle se už určitě uzavře a nechá u ledu!!! Taky se tu nechci dohadovat, mrzelo mě to i s Petrusi333, ale už je to dobrý.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka