bezbolestná liposukce ???????

04.05.2011

:€s€: Dobre rano holky máte nekterá zkusenost z bezbolestnou liposukcí? ja sem se tam obednála tak chy náke poznatky jestli to funguje :-)))
delá to nase známa tet maji akci za 999,- a me to nechá za ty penize i na dalsí procedury coz je super :-))) pa pa

ahoj, já byla v únoru na břichu - jednou. to pískání, jak tu někdo psal mi bylo chvíli nepříjemný, pak jsem ho nevnímala, ale dovedu si představit, že to někomu rozjede bolest hlavy. jinak kolem břicha jsem měla hned nějakých 5cm pryč a už to tak zůstalo (přiznám se, že jsem to moc neviděla, ale manžel ano a bylo, a je, to poznat na kalhotech) jen jsem potom měla problém s kůží na břiše (ale mám obecně kůži citlivější) - byla hodně podrážděná, cca týden jsem se mazala fenistilem a pantenolem. taky mám od novýho roku nějaký problémy s vyrážkou právě na břichu (netuším z čeho, ale nejspíš alergie), takže pár dní po kavitaci jsem se ještě osypala a víc než kdy jindy.
dostala jsem k vánocům poukázku na 2x setkání, takže mi tam pořád visí ve vzduchu ještě jedna návštěva, na břicho už si netroufnu, ale asi si nechám "zmenšit" zadek.
Jak už psala Bastet chce to určitě víc návštěv, sice hned poprvý byla změna vidět, ale pro lepší efekt by to chtělo zopakovat víckrát.
No a je potřeba před tím a po tom hodně pít...a to je pro mě asi největší problém dodržet pitný režim :s:

ahoj, kamarádka na ni chtěla jít. Nakonec nešla protože má vysokej tlak, zadržuje vodu. Když tohle nahlásila pani ke které měla jít tak jí to nedoporučila. Prý dá tahle liposukce zabrat zdravému člověku natož když má takovéhle problémy..
Co jsme tak s kamarádkou zjišťovali, tak hodně záleží na postavě ženské, která jde toto podstupovat. Pokud tam přijde žena, která je štíhlá a jen chce trošku vytvaroat stehna tak je změna dost znát. U silnějších je prý změna zanedbatelná a chce to podstoupit alespoň 4 kůry...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a uz se dokopala i cvicit 2x tydne aplining zadek a nohy dolu dou ale to brisko ne ne. muzu se zeptat kolikrát si byla a kolik se ti podarilo dat dolu cm a kg jestli to není tajné? :-))))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Hmm, já mám 3kg navíc, takže to vypadá ok. A dáš vědět, jaký to bylo a jestli to pomohlo? Uplně jsi mi ted dala s tou kavitací brouka do hlavy...

In reply to by Tez

3 kg to je hoooodne málo. ja mamna svou vysku 189cm 90kg takze to chce hooodne dolu ne ze bych byla tlustá ale to brisko mam sice jsem zacala i cvicit ěx tydne alpining ale prece jenom to bricho nejde pa pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka