Krč-doktorka VOBOŘILOVÁ VLASTA,grrrrrrrrrr+budem podávat stížnost +jdem si lehnout do nemocnice+UŽ DOMÁ

02.05.2011

někdo ví,někdo ne,ale můj syn 22měsíců,,měl minulý týden zánět na pindíku,strašili nás chirurgii,když se to nezlepší,koupali jsme v heřmánku,dubové kůře,řepíku,zlepšení bylo,už si anio nevzpoměl kde má au.Ale ze soboty na neděli to začlo přesně o půlnoci z postýlky auau a pořád vzala jsem ho k sobě a plakal ,naříkal držel si pindu,sundali jsme pyžamo,na chvilku klid a opět,naříkal bolestí,v půl pát usnul a já taky,ráno jeli jsme na pohotovost,samozřejmě prckovi jako by nic nebylo,poslali nás rovnou na chíru,pani doktorka na něj koukla ani moč nechtěla,samozřejmě mě naštvala tím (Kájovi nestříháme vlasy,tak aby mu to nelezlo do očí,má sponku),že ho chytla za vlasy a řekla,to je jako kluk,jo? A jakým tonem,myslím,že je tam od něčeho jiného.Řekla,že ho nic nemůže bolet,že žádný zánet nemá,tak proč plakal bolestí celou noc?Pak ještě dodala,že mu musí někdo ukázat jakl čůrají kluci,aby nečůral jak holka,já jsemn při tom ráda,že je bez plenky a myslím,že asi učit ho na nočník ve stoje je blbost.Tak jsem si trochu alevila,ale fakt mě čůza neštvala

ahojky,kdo to vše četl,tak trochu ví.Ve středu jsme nastoupili do nemocnice.Kájík je opravdu akční,jako by mu nic nebylo,tak druhý den jsme šli dom,brali mu krev,moč skoro každé čůrání.Má tam všeho moc vysoké hodnoty.Ale jde to v domácí léčbě,má zánět v močových cestách,ale musí být v naprostém klidu,aby to nepřešlo na ledviny.Má antibiotika,tak jestli to pomůže,tak super,jinak ve čtvrtek opět k lékaři,na odběry,jestli to pomohlo.Tak nám držte palečky

Hm, tak to je pěkná kráva teda! Bych asi taky zuřila. :( Přeju ať je mu brzo líp! Snad z toho nic špatného nebude.

Ahoj Dani, to je des, opravdu podej stiznost, ale podej ji s dovetkem, ze chces byt informovana o jejich postupu v reseni teto situace, at se baba pekne smazi, tohle se nema....Znami meli problem ve Vyskove a mela bys videt, jak je pani doktorka ted ke vsem mila!!!!!!!!POdej stiznost, nic se nedfa delat. No a hlavne at je malej brzo OK, to je nejdulezitejsi!!!!!!!

__________________________
Muf a Niky

tak další rána.Ted jsme se vrátili od doktorky,samozřejmě má v moči krev,vůbec se jí to nelíbí,zítra se to posílá na rozbory,první výsledky ve středu,další v pátek.Sama má doktorka,řekla,že asi není doktorka v KRČI normální,podle toho co psala ve spisu.Budem posílat stížnost na dotyčnou,nenecháme to jen tak.

In reply to by prdada

ahoj, teda dost hnusné jednání. Naštěstí nemám s Krčskou nemocnicí osobní zkušenost a jak tak čtu tak jsem ráda. Určitě to nebude nic vážného a malýmu pomůžou antibiotika. Snad bude mít stížnost nějakou dohru. Ale myslim si že doktoři se umějí velice dobře bránit a nic se oné neschopné doktorce nestane

In reply to by prdada

Je mi to jasný, že ti jde jen o jeho zdraví. Na moč se měla kouknout to bez debat. Ta ženská je fakt neschopná. Ta by neměla léčít. A děti už vůbec ne.
Přeju vám, at ho v nemocnici moc netrápí a at ste v pořádku co nejdřív zas doma.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

je mi z toho fakt zle.Doktor řekne že mu nic není,že to vidí,tak proč moč.Třeba to je jen blbost,ale co by bylo,kdybych to nechala být.

Ty jo, Dadi, no tak to je teda oprvadu kráva nebeská, to mu se asi říká profesionálka... Valím oči!

To mi hlava nebere. Co je to za potvoru tohle. No doufám, že na takouvouhle ženskou nikdy nenarazíme.
Malýho nech překontrolovat u vaší pani dotorky. Tohle neni normální aby ho to tak bolelo. Nedivím se, že si naštvaná. Myslím si, že je blbost aby čural ve stoje. A sponka, pokud nebyla růžová, tak nechápu proč jí to vadilo znám kluky co nosej čelenky a je to úplně normální. Přeju vám at to má brzo zase v pohodě.

Janišššta

Ahoj. od me kamaradky ktera ma skoro dvouletou holcicku vim, ze detsky doktori v krci jsou na h.... mala mela 40ky horecky a ji tam nechali cekat skoro 3hod a pak ji rekli ze to prejde. a poslali ji domu... s miminkem do krce nikdy!!! tak hlavne at je maly co nejdriv v poradku :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka