Pohyby??????????

04.05.2011

Ahoj holky, :)
mám takový malý dotaz :? už asi od pátku cítím v břiše takové jemné brnění a střídá se na stranách je možné, že to jsou už pohyby??? Jsem prvorodčka a dneska 15+1 tt :€O: . A jak se pozná to tvrdnutí břicha to nějak bolí nebo to je jen tvrdé? :+^*:
Verča :e):

Ahoj těhulko,
já začala pociťovat bublinky v 18 týdnu těhu,taky čekáme první mimi,teď jsem nakonci 20.týdne a to už pociťuju takový šťouchání...Tvrdnutí bříška mě nebolí jen je to nepříjemný,stává se mi to tak dvakrát až třikrát za den,tak si nachvilku lehnu a je to hned dobrý.Doktor mi říkal,že je to normální...
Tak se měj a spokojené těhulkování

Ahojky, já jsem první pohyby cítila od 20týdne a cítila jsem to, jakoby takový bublinkování :)) Prostě jako, když děláš pod vodou bublinky :-) To co cítíš,může být pohyb střev.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo a k těm pohybům - u prvního to byly nejdřív bublinky, pak šimrání a tak, teď u druhého se fáze bublinek a šimrání přeskočila a šlo se rovnou na takové lehké šťouchání:-)

Ahojky.Jestli jsou to pohyby,je to možné,ale já je cítila až ve 22.týdnu,tak uvidíš co napíšou holky,v tom ti asi moc neporadím.Jinak tvrdnutí břicha určitě poznáš,mě to nebolelo,je to jen nepříjemný,vždycky jsem si musela na chvíli sednout a pak to přestalo...Ztvrdne ti to jakoby spodní část bříška..je to třeba několikrát denně a je to normální... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka