prosím pomóc

02.05.2011

Ahojky, prosím o radu. Syn 8 měsíců mě kouše u kojení, u starší stačilo 2x plácnout přes pusu a byl klid, ale Šimi si nedá říct. Odstavit je mě ho líto, ale ta bolest je k nevydržení. Dceru jsem kojila 18 měsíců a příjde mě, že bych ho tím pádem ošidila. Ale pokud se to nezlepší, tak mě asi Mažu to B-pantenem, ale přemýšlím, že si koupím kloboučky od medely. Oni ale mají tři velikosti a já nevím podle čeho si mám vybrat. Prsa mám velikost "F". Tak kdyby jste někdo věděl tak mě prosím pisněte. Pár krát jsem mlíčko odsávala, ale kojím už jen v noci a on nechce v noci flašku a alternativní podání už vůbec. S flašky normálně pije od 3.-ho měsíce, ale v noci je zvyklej na prso. Kdo mě jak koliv poradí budu ráda. Veronika a Šimon

já syna po kousnutí kousla taky a okamžitě dala od prsa... pak dostal prso až v čase dalšího krmení... stačilo 3 kojení a už si na kousání ani nevzpomněl... byl hladovej jako vlk :D

In reply to by Kytiii

No on to dělal už v porodnici a měla jsem z toho bolavé bradavky, tak mám strach. Zda ty oděrky nebyli z toho a né z kousání. Tam mě to laktační poradkyně právě upravovala. A od té doby to bylo O.k. Uvidím, třeba to zase bude dělat jak má. Jinak ještě jednou mocinky děkuju !!!

Já sem vždycky zakřičela Au a dala sem ho od prsa a ořiližila třeba až za 5 min i když řval a po pár dnech mu to došlo

aranka z tohodle jsem mela taky strach.Prvni dcera me kousala take a je pravda ze jsem ji dala take malou pres pusku a pak uz jen zvysila hlas a byl klid.Druha mi to nedelala vubec a ted mam5 mesicniho rostaka a ten me kouse dasnickama a je pravda ze zvysim hlas a prestane.Jinak zoubky zatim nema jsem rada.Snad se umoudri ten tvuj smudla.

Ahojky já teda byl drsnější, neplácla jsem, ale když mě kousnul, udělal to tedy jen jednou, tak jsem ho dala od prasa a dala do postýlky, i když měl hlad a nechala ho tam, že se maminka nekouše. Po chvíli jsem ho nakrmila znova. Radila mi to kamarádka teda radila, vypravovala a já si na to vzpoměla. Ta teda Lucince musela i dát přes pusinku. Skloboučkama, ségra je měla od medely a ty co měla mi přišly veliké no a malej stejně nepil. Kamarádka měla obyč z drogérky a v pohodě. S tím já tedy neporadím.Tak hodně štěstí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky