ahoj holky nevíte kdy si mám udělat test po IUI?

03.05.2011

Ahojky holky byla jsem před 13dněma na IUI jen tak jsem si udělala test včera ráno a tet předchvílí a zatím tam nic není vidět nevíte kdyby to tam mohlo být nebo spíše kdy si ten test mám udělat?Dr. na IUI řekla po 14 dnech ale to znamená co přesně třeba za týden nebo jak?Děkuji jsem ztoho trochu rozohozená.Díky moc za radu

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Andrejko, já byla na svém první IUI 20.4.2011.
Testovala jsem 9 dní po IUI a nic, pak 12 den a to se ukázala hodně slabá druhá čárka, dnes 13 den po IUI jsem taky zkusila se stejným výsledkem taky druhá čárka slabá. Někde jsem vyčetla se test se má provádět nejdříve 14 dní po IUI.
Každopádně jdu zítra, tj. 14 den po IUI na krev a ultrazvuk, tak uvidím co ta slabá čárka znamenala.
To, že se ti zatím nic neukázalo vůbec nic neznamená. Zkus za dva tři dny ....
Přeji Ti ať se zadaří !!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky takovej román no víš jedno dítko mám doma je to syn zítra mu budou 2 roky a to jsem brala clostilbegyt a hned na poprvý vyšel malej.Potom jsme o5 zkoušeli s cllostilbegytem a nic tak mě muj DR. řekl,že mám jit do Sanusu,že už nic nezmůže tak jsem teda byla 18.4.v Sanusu tam mě píchli Pregnyl a hned 20.4. ve 13h.Inseminace tak na testu nic nebylo.Dovolala jsem se konečně do Sanusu a řekl,že máme přijít příští čtvrtek nejspíš jdeme na umělý takže IVF.Víš vzhledme k manželovým spermatum nedávám moc šanci ani Dr.že by vyšla IUI.Manžel má 75% spermii to je pěkný ale 2%kvality a to není vubec dobrý.Tak říkal Dr.že zkusíme IUI ale neveřil,že by to vyšlo ale chtěl to zkusit co kdyby náhodou.Tak půjdem na IVF.Chtěla bych pořídit malýmu sestřičku ještě nebo bratříčka ale přikláním se k sestřičce a chtěla bych ještě pak jedno dítko hlavně aby byli všechny zdraví.Tobě přeju moc štěstí a hlavně se moooc opatruj.Nemáš facebook?takhle si to čte každý a ráda bych si stebou moc popovídala.Držím palečky.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky no unás to je taky že jsem byla volala předtim do Sanusu to jsem ti říkala a ve čtvrtek jsme tam byli dal mi vyvolávačku a ještě jsem to nedostala tak čekám až to dostanu jinak půjdu na IVF.Tak to je krásný jsem ráda,že jsi štastná.Tet momenálně schíním nějakou brigádu nebo neco a nemužu nic najit neviš o něčem třeba na doma???

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky já byla v Hradci Králové v Sanusu škoda,že nebydlíš blíž :-( a myslíš si že to mám spíše teda zkusit pozítří?Držím ti palečky

In reply to by anitas

Já měla slabounkou čárku snad 2-3 dny, teprve pak začala sílit.. slabá čárka znamená, že jsi těhulka:-)
Tak at to dobře dopadne. Jen z toho ultrazvuku ještě asi nic nebude..
Krevní test je schopen detekovat hCG už od 2mIU/ml, těhotenské testy podle citlivosti od 10mIU/ml a na UTZ je vůbec něco vidět až když hCG vystoupá zhruba na 1000mIU/ml.
Hladina hCG se přitom každých 48 cca zdvojnásobí..
Jarka

In reply to by jarcis

kéž bys měla pravdu a byla těhula !
Asi máš pravdu s tím UTZ a asi jsem je špatně pochopila v CARu (těch informací po zákroku bylo tolik ). V prvním kroku budu šťastná za pozitivní výsledek HCG z krve.
Dělala jsem si mamatest 10, netestovala jsem ranní moč, ale až někdy kolem poledne.
Anita

In reply to by anitas

no, je dost možné, že ti ultrazvuk udělají.. nevím co vše se z něj dá vyčíst, ale jestli neuvidíš miminko, tak to neber tragicky, protože je prostě takhle brzy skoro nemožné něco vidět.. :-)
testík si zopakuj ráno a uvidíš, že bude silnější :-)
Jarka

Ahoj,
test ti vyjde cca těch 14 dní od oplodnění, ale u každého to může být jinak. Určitě si kup test s citlivostí 10 (takový ten levný růžový GS mamatest mi přijde hodně spolehlivý a většina maminek ho moc chválí). A test si udělej z ranní moči, kde je případná hladina hCG nejvyšší. Ale je to opravdu hodně individuální. Hladina hCG se navíc zhruba každých 48h zdvojnásobuje, takže ti jeden den může test vyjít negativní a druhý už pozitivní. Tak určitě ještě neházej flintu do žita, kup si test se správnou citlivostí a testuj jen ranní moč. Budu moc držet palečky.
Jarka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky moc ti to přeju zatim jsem si nedělala test dneska nechám to asi na zítra ráno jinak pár dní mě nechutná ovocná přesnídávka to je co říct umě tak uvidime já nemám jit na ontrolu řekli mi,že si mám udělat test pak jim tam zavolat ale chodit potom na kontrolu mám ke svýmu a nic neberu jen beru kys.listovou v tabletách a než mi dělali IUI tak mě píchli pregnyl jinak nic já ti to tak přeju tak at jste oba zdraví.A ty máš nějaký příznaky nebo něco?

In reply to by Andrejka...

Dobrý den Andrejko, narazila jsem na toto fórum a vy zde uvádíte, že jste podstoupila IUI v Sanusu v Hradci.
Je to už delší doba, ale přesto zkouším, jestli si můj dotaz přečtete.
Jak se vám zadařilo? Byla jste v Sanusu spokojená a povedlo se Vám miminko?
Já byla v Sanusu v pondělí na IUI, byly u toho komplikace, tak si moc nadějí nedávám, ale přece jen trochu doufám....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky