Berunky, prosím o radu

01.04.2008

co rychle zabere na bolavé bříško - prdíky, Míša mi tu pláče jako blázínek...bříško už jsme cvičili, ale neúspěšně.....ještě mě napadlo teplé na bříčko a existuje ještě něco jiného?Děkuju moc. :k:

my mame kapky Baby Calm - jsou od ukonceneho 1 mesice veku ditete a pomahaj vic jak sab simplex.. aspon nam. Ale obcas jeste ted ma spatnej den kdy mu nezabere nic moc.. Nastesti to uz je jen vyjimecne.

Jé holky, já mám úžasnýho chlapa....já mu to tu čtu a on Míšu "trápí"...ale je klid, takže to bude asi dobrý....asi mu to fakt uleví... MOC VÁM DĚKUJU!!!!!!!!!!Jste zlatíčka.... :h:

já dostala papíry, kde je masírování...vem olejíček a přejížděj mu po bříšku ve směru hodinových ručiček a nebo něžně promačkávej bříško..my na to taky trpěli, tak ať to přejde!! Nám zabírají ty kapičky od dr..

u nás vždycky zabraly ty kapky ale nevím jak se přesně jmenujou a asi je doma nemáš že? Taky jsem dělala masáž mentolovou mastičkou a přikládala teplé obkládky, no a samozřejmě nošení ty prdíky taky uvolní. Tak ať to brzo přejde:Vendula

Kettynko, u nás,když je opravdu nejhůř, tak Míšovi kroužím na kraji zadečku s teploměrem a to vždy zabere!Vyprdí se a vykadí ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka