výměna manželek.

01.04.2008

holky,u nás v Holešově dnes probíhá výměna mynželek.Dnes dovezli tu novou maminku.to je mazec,co?šli by jste do toho?????

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ja bych do toho klidne sla.Moje rodina to neni a bordel jim uklizet nebudu.Jenze ja bych nedokazala opustit malou.Ani na den.Asi bych to brala jako novou zkusenost.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ale to by se dalo prezit.Je to 10dni a ne rok nebo celej zivot.Ja mam doma uklizeno.Ja bych se nemela za co stydet.Jenze problem by byl jeste v tom abych po navratu nenasla doma stejnej chliv jako mela ona :!k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To teda jo.Nebo se na to vykasli.To mas jedno.Sem uz se stejne nikdo vracet nebude tak co...........

já asi ne, bála bych se té nové rodiny, že to třeba nezvládnu a tak, abych pak nebyla hysterická a taky by mě vadilo nevědět, co se děje v mé domácnosti, rušivý element by mě asi vadil. Co ty?

hele to bych mohla zkusit, ona by se ta "nova" pravdepodobne s mym nedomluvila :D on nemluvi cesky :D mohla by bejt sranda.. jediny co bych neprezila je nechat ji tu matyska.. takze to nakonec zkouset nebudu :-)

Nesla bych do toho,já totiz miluju porádek a uklízení a urcite by me dali k nejakým spínám :00: to bych neprezila! a svoje díte bych nikomu nesverila. Ale kdyby byla výmena manzelu,to bych brala. At si ten muj zkusí zít jinde,pak by treba ocenil,co pro ne delám...

No já určitě nešla... Ale ty co do toho jdou, tak si můžou být jistý, že dostanou domů pravý opak jich samých... Žiješ v přepychu, jdeš k sockám, nesnášíš zvířata, dají tě na farmu a tak podobně :s: . Dokážu pochopit, že to někdo udělá třeba pro ty prachy, pro zviditelnění, ale nepochopim, když tam mají malinké děti, to já bych to svoje určitě nesvěřila žádný jiný... ještě by se mi tam s nim modlila jak tamta nedávno :00:

já bych normálně měla děsnej strach, že mi prdnou někam k osmi dětem a budu v koncích :-) Já bych do toho nikdy nešla, mužskej mi tím občas ze srandy doma straší :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka