Jake odrazedlo???? prosim o nazor:)))

01.05.2011

Ahoj holky,asi se to tady probira porad dokola,ale malej bude mit 2 roky a chteli bychom mu koupit odrazedlo, takove to kolo bez slapek:)))Prosim o radu, jake mate vy, nebo budete kupovat, jake s nim mate zkusenosti, spokojenost, nespokojenost. NA veletrhu nam moc krasne popsali first bike,ale ten stoji pres 3000, a kdyz koukam na net, tak je plno kol- napr. puky max do 2000. Nevim, jestli je v tech kolech tak podstatny rozdil, jako v cene.Dekuji za nazory a rady Gabina(s Ellinkou) a Honzíček:)))))

ahoj, můj muž je hrozně technický typ - vše zkoumá, zkouší, posuzuje, vyhodnocuje. Naší volbou byly dvě jiná cykloodrážedla, ale pak přece jenom vyhrál Firstbike.
Dětem budou ve středu dva roky(jsou narozeni o měsíc dřív) kolo jsme chtěli kupovat na www.neobycejne.cz, ale pak jsme potakali prodejce na forkids a tam byly s výstavní slevou, takže jsme si je vžali rovnou odtamtud.
Dvojčata na nich jezdí cca měsíc a už přemýšlím, že budu muset vytáhnout kolo, nebo pořídit brusle, páč jim nestačím. Třikrát dupnou, zvednou nohy a jedou a já vlaju:-)

Ahoj, také teď řeším stejný problém :) O first bike jsem slyšela i od kamarádek vše nejlepší, ale ta cena mě také zaráží... Jedna známá pořídila toto: http://www.neobycejne.cz/katalog.php?typ=7197&kategorie=62318 . Tak ještě budeme studovat nadále, ale cena bude nakonec asi také rozhodující. tady na tom se mi líbí, že má stejnou váhu, sedačka je stejně nízko, tak uvidíme jestli někdo napíše ještě nějakou dobrou radu :) :) :)

Ahoj GAbi, tak u nas odrazedlo vubec neproslo, malemus e na tom nelibilo, stesti, ze to mel jen pujcene, u nas vede kolo, trikolka..........Tak moc neporadim, ale urco to chce zkusit, jestli se to vubec ujme u vas :)
__________________________
Muf a Niky

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Terko, asi uz jo:)) Manzel sice rikal, kdyz se narodi koncem kvetna, kdy amm narozeniny, ze to bude Gabinka,ale ja moc po sobe nechci:)) A u vas taky Ella???A kdy mas termin?:)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Koukam, ze nakonec v porodnici nejsi:))) takze az pristi tyden???? U nas Ella taky vede od zacatku:))) JA bych chtela jit 6.6, termin mam 15,ale planovany cisar myze byt drive.)))Tak snad :))

In reply to by Gabulik

Ty jdeš na císaře? To si ani neumím (a nechci) představit, z toho mám největší strach, že bych musela rodit císařem... takže to bude Ella? My jsme měli zase mezi favority Emmu, ale tu už má Tomova sestřenice, takže to nakonec dopadlo úplně jinak... a zdá se, že už u Pavlínky zůstaneme...

In reply to by Blue Jane

ju, jdu, byla jsem i u Honzicka, protoze jsem se neotvirala, a ted po 2 letech se ani rodit normalne nedoporucuje.Ale minule jsem byla celou noc v kontrakcich, a rano jsem sla na sal, tak ted uz to horsi byt nemuze. Manzel porad at je to Gabca,ale ja moc po sobe nechci, a Ellu jsme chteli uz u Honzicka.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Už odjakživa mám šílený strach, že když mě uspí, tak se neprobudím... a přece jen je to operace, musí mě říznout, jizva pak určitě bolí... ne, díky... já raději porodím tak, jak jsem zvyklá... ale je jasné, že kvůli miminku bych to podstoupila, o tom není pochyb... jen z toho mám strach větší než ze zubaře ;) :///: Ale opravdu to zjišťovat nechci... chichichi...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jojo, uz bych to nejradeji mela za sebou:)) I kdyz mam mic kilo, tak me boli vse, panev , kycle, to u Honzicka vubec nebylo, tam se to vubec nijak nepripravovalo. Ty jsi byla u peti taky na cisare, ze?? a proc?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

JA chtela taky puvodne cisare, myslela jsem , ze kdyz mam 6 dioptrii , ze to bude automaticky,ale ted uz se oci neresi. Tak me premluvili, at to zkusim normalne, ale malej si vybral cestu sam, co by lezl tak malym otvorem:)) Vubec jsem se neotevrela. Ja ten prvni den byla dost ko, pres noc jsem nespala, protoze jsem mela po 2 min. kontrakce, a pak me rano rizli, tak jsem byla uplne vycerpana:(( Ted uz chci cisare, protze se bojim, ze praskne jizva,a do 2 let se norm. porod ani nedoporucuje. Videla jsem dite, kde mamince praskla jizva po cisari a dite kouka jen do stropu, a to po 11 letech!!!!!!!!!!!!!!!!to riskovat neminim. A proc celkovou??? ti bylo nejak spatne?? Ja chci epidural,, at malou vidim, me to minule nic nedalo.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:))))))))))))))))))))))))))))))))))No, budeme muset poresit antikoncepci:)))))))))))))))))me bylo receny pri jine operaci, ze pri epi je mensi bolestivost,ale i tak se na to teda fakt netesim. U Oci se resi tlak a odchlipovani sitnice,ja zila porad v mylnem presvedceni, ze mnozstvi dioptrii, proto jsem pak byla lehce v soku:)))UZ aby byly prazdniny a my je mohly strojit a uzivat si deti:)))))))))

In reply to by Gabulik

Mimi se má k světu, naučila se tak hezky kopat, no pěkné šťouchance už to jsou... jinak se máme pracovně, rekonstruujeme byteček a každý den se modlím, abychom to stihli dřív, než porodím... tak snad se to povede, jestli si teda Pavlínka neusmyslí, že nás chce vidět dřív a vydrží až do termínu... i když mi něco tak nějak říká, že to bude asi dřív, než později... no tak uvidíme...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, diky:)) a jste spokojeni, oni nam to fakt tak krasne popsali, ze manzel ho chtel hned koupit:)))) jsem ho musela drzet:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka