Jakou autosedačku?

02.05.2011

Maminky, prosím, poraďte mi jakou autosedačku 9-18 kg..Jde mi hlavně o to aby byla bezpečná ( což je asi jasny :) ) a cena by měla být kolem 4000. Přemýšlím nad Maxi cosi Priori Xp, Romer king nebo Chicco Key..Máte některá s těmito zkušenosti nebo nevíte jak dopadly v testech? moc děkuji..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, my máme Romer King 9-18kg, malý má ted´2roky /14kg/. Já osobně jsem se sedačkou maximálně spokojená, zdá se mi velice pohodlná, prostorná a snadno se podle mě montuje na pásy auta. Přešli jsme z Romer vajíčka. Já vybírala podle toho, že je údajně velmi bezpečná, ale nevím, jak si ted´stojí v testech.

My měli Peg Pérego. Taky vyšla výborně v testech. Byli jsme s ní spokojení. Jinak jsem ji kupovali z druhé ruky a byla jako nová - ony to ty malé děti nijak neponičí...S těmi většími už je to trochu složitější...

Ahoj, my když jsme vybírali autosedačku, manžel nechal vyjet testy a podle toho jsme vybrali Maxi Cosi Cabrio a isofix. Cena za samotnou sedačku odpovídá tvým požadavkům, ale s tím isofixem je to minimálně jednou tolik. Jo a Romer je taky dosti kvalitní! Pokud hodně jezdíte, tak doporučuju ten isofix, je to bezpečný a hlavně pohodlný, narazíš a deš :) Já si to nemůžu vynachválit. Ale taky záleží jaký máte auto, do všech isofix nedáš.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka