Strie?

01.04.2008

:cc): :cc): :cc): Fuj,už to slovo je ohavné :spid: !Ale potřebuji radu!Jaký krém či olejíček je na to nebo spíš proti tomu nejlepší :? ?Ale holky prosím vás,žádný :n: za dva tisíce,ju :///: !?A ještě co si s tím kromě bříška mažete :00: ?Předem děkuji!!! :a: :a: :a:

Ahoj, strie jsou docela zákeřná věc. Objevili se mi až 2 měsíce před porodem. Do té doby jsem měla krásné hladké břiško že i doktorka byla překvapená. záleží jak ti rychle bříško vyroste. Protože u mě to bylo způsobeno tím že jsem dlouho měla malé bříškoa pak mi ohromně vyroztlo a začali se mi strie dělat. Nic tomu nepomůže i kdyby sis koupila krém za tisíce. Jediné co je že musíš doufat. Dobré je si bříško mazat hodně mastnym krémem. Třeba modrou indulonou nebo niveou..ale zaručenej recept neni. Neznám holku co po dítěti má bříško bez strií...To samé se týká prsou. Pokud ti rychle vyrostou..budeš mít strie i na nich...takže mazat mazat a doufat...:-)

Ahojky, já mažu Niveu Q10 - doporučeno už od 3 kamarádek a všechny mají pupíky jak malý holky. Já to zatím neposoudím, protože jsem teprve v 18tt, takže to nejhorší teprve příjde.

:cc): :cc): :cc): Půjdu do nějakého mastnějšího :one: ,protože mám suchou kůži :n: a jak se nemáznu,tak mě všechno hryže :00: !!!Tak půjdu po drogérce a lékárně, všechno jim tam očichám :///: ,ať potom taky pěkně voním :!k: !!! :a: :a: :a:

Ahoj,myslím, že to záleží na typu kůže. A neexistuje přípravek, který by to přímo zamezil či odstranil, ale přispěje k lepší pružnosti kůže.Záleží na Tobě, co Ti bude vyhovovat.Někdo se maže i sádlem a kosmetických přípravků je mraky..... Já mám olejíček z DM, také přímo pro těhu a pak se mažu kdejakým krémem na suchou pokožku.

No já mám olejíček pro těhulky od Weledy, ale ono jedno myslím,hlavně když ho něčím mažeš a jaké máš genetické dispozice a taky jak najednou přibereš.

mám doma něco z DM vysloveně pro těhulky - nestojí to moc a je to olej, pak se mažu všim možnym (garnier takový červený v kulatý šroubovací krabičce a ještě mám jakýsi olej od Avonu) , co mi doma padne pod ruku. ale upřímně si myslim, že je to jedno a nejvíc záleží na tom, jakou máš kůži (mažu se hlavně proto, že jí mám děsně suchou). zatim mi nic nepopraskalo, ale některým holkám popraskalo bříško klidně pár dní po porodu. jinak strie mám od puberty na zadku, stehnech a prsou a téměř to už není vidět - teď to jsou takový bílý čárečky.

ahoj. já používam těhotenský olej od weledy a teĎ jsem si vyrobila měsíčkový (květy měsíčku + bio olivový olej). myslím že je jedno čim se krémuješ - hlavně když to dobře promastí :-) tak ať nepopraskáme :-) ! p.

jsem používala olejíček Baby-love z DM, stál kolem 80kč a zmizely mě i strije, co už jsem měla po dětech :one:

Já si myslím,že je nejdůležitější aby ti vyhovoval,hlavně že jsi něčím promazaná...Aby ti seděla konzistence,vůně a aby ti nědělal nějaké vyrážky...Mě teď začala vyhovovat Bonella.Moc pěkně se rozmazává,dobře se s ní masíruje,krásně voní a cena není přehnaná...Jinak jsem vyzkoušela ElastiQ original,ElastiQ exlusive,Dermacol Enja....

Tak ja mam krem od Vichy za 580kc....mazu prsa,brisko,boky....ale stejne pokud proste mas k nim dispozici objevi se....ja mam jednu na prsu :r:

kdybych věděla, že je nějakej, po kterym je určitě mít nebudu, tak za něj dam i ty dva tisíce, ale bohužel si můžeš jen vybrat z řady. já mam elasti q, jsem ve 36.tt a mam jednu malou ze strany na břiše. sestřenice se mazala indulonou a dětskym olejem a nemá žádnou, spíš záleží na kůži a krémem to třeba jen můžeš zmírnit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka