Tak se k vám přidám :-)))**

31.01.2011

Ahojky, :a:

Tak se k vám přidávám :qu: :qu: ...A hned je mi strašně :-//// Otec Dominička nám dělá už dobrý týden problémy :€\€: :€\€: :€\€: ...Odešla jsem od něj protože měl jinou a mě ubližoval :$$: :spid: .....A teď na mě na ulici křičí ty ku*vo to si takhle chtěla ty pí*o :r: :r: :r: ...Odešla jsem už v 9TT od něj...A teď když bude mít Domča 1 rok tak provokuje :r: :r: :r: ...Má to někdo taky ?? :bulva: :bulva: Nevím jestli ho mám nahlásit na policii :? :? :? ...Ale asi jo !! Já se strašně bojím že mi ublíží když ho nahlásím :€z€:

Tak se mějte :a: :a: :a:

Nahlaš že se ho bojíš, nedělej hrdinku a klidně tam ukaž své pocity. Řekni že na Tebe pořvává, a že se bojíš že Tobě, ale HLAVNĚ synovi ublíží a že požaduješ aby se mu soudně zakázal styk s Vámi oběma! Buď silná

tak to je docela šílený, čím si teď musíš procházet .... :( a co ho napadlo se ozvat až teď? ty máš přítele? nebo on se rozešel s tou svojí? nebo ti dělal peklo i během těhu? má zájem o malýho, jako chce ho navštěvovat a tak, přispívá ti na malýho? jinak, já bych to asi nahlásila.... a třeba, když to dělá i takhle na ulici, tak bych si zkusila zajistit svědky.... moc ti držím palce, buď silná a statečná... snad ho něco osvítí... nebo teď mě ještě napadlo, vyříkat si to s ním... jít do nějaké kavárny, prostě mezi lidi a tam si s ním sednout a zeptat se ho, proč to dělá, co chce.... :( držte se :h:

Ahoj teda to je hrůza..... :-( Já bych se poradila s mamkou teda a pak bych to řešila asi přez policii , protože to aby jsi pak byla jen doma a bála se někam jít ......... :-( Kolik mu je ? Radši nikde nechoď sama ....... nebo něco kdyby byl schopnej ti i ublížit :-( To je hrůza :-( Hodně štěstí :-) :heart:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka