nevím

28.04.2011

chtěla jsem se zeptat zda je můžné mít příznaky už ted MS bych měla dostat 7 je mi ráno a večer takové blivno strašné a dneska se mi stalo že jsem měla chvilkové černo před očima nevím zda tohle všechno se dá vsugerovat či ne ale je mi divně už od příjezdu z dovolené

ahojda..můžeš být citlivější a vnímat to,ale ta autosugesce taky umí divi,znám to :) Já tyto stavy měla až asi 14 dní po prvním pozitvním testíku..ale držím palce,at to vyjde!!

Tak tohle přesně jsem měla taky. Už jsem si myslela, že by to mohly být už //, protože se MS stále nedostavovala. Takovejhle stav mi trval skoro 10 dní a pak ta potvůrka dorazila.

ahojky,tak já jsem taky chtěla napsat stejný dotaz? ;) ,ale ušetřila jsi mě psaní :) .Já zase čekám mrchu v pondělí 2.5.a včera mě začla strašně bolet prsa a pod břichem.A trvá to celý den-i při chůzi mě prsa dost bolí :( Ale k mé smůle si to mrcha v pondělí dorazí na minutu přesně!!Ale tobě přeju aby ti dorazily dvě //na testíku!! ;) Měj se hezky Bláňa

Já nad tím teď taky přemýšlím. Už pár dní mě pobolívá podbřišek jako bych to měla dostat. Není to tak silné, ale před tím jsem to zažívala vždy jen jeden den před menstruací a maximálně ještě v den kdy jsem to dostala. No a teď mám do menstruace ještě asi týden. (nevím to přesně, protože u mě si to s pravidelností hlavu neláme...) Občas se mi udělá zle. Ale zase jen malinko. Nic z čeho bych se pozvracela. :? a občas je mi na omdlení, ale já mám často nízký tlak. Jen se mi to většinou stává v zimě ve vydýchaném mhd... Takže taky tak lehce tápu. Nechci si zatím nic připouštět, protože se snažíme jen krátce. Ale doufám, že brzo obě zahlásíme // :///:

moc držím palečky, aby to bylo těhu, já měla příznaky už před MS a 27 DC byly //
Můžeš si to i vsugerovat, mě se to taky občas stalo, ale doufám, že u tebe jsou to těhu příznaky :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka