První UZ za námi :-*

27.04.2011

Tak maminky dneska jsme byli na UZ a viděli jsme náš hrášek jak mu krásně bušilo srdíčko ufffff. Jsem šťastnáááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :-* :-)

Tak to moooc gratulujeme! :\x: Já dnes také byla na utz, jsem 6+5, fazolka má 8,11mm - strašlivej čahoun :D a srdíčko boucháčkovalo jako o závod, bylo to moc krásný :c:

In reply to by Kamijka

manžel mi z cukrárny nosí jahody se šlehačkou :s: ze začátku jsou fazolky různě veliké, důležitý je ultrazvuk 10-12tt.. jinak teda synek se narodil o týden dřív a vážil 3,63kg, tak mě moc nestraš, že budeme mít ještě většího cvaldu :€):

In reply to by Kamijka

jahody se šlehačkou miluju už od dětství.. Tak to máme s těmi chutěmi stejně, také jsem u prvního měla daleko větší a ted nic. tak doufám, že mi to vydrží až do konce, protože při prvním těhu jsem před porodem měla o 25kg víc :€[€:

In reply to by Veru5

Tak to máš jeětš dobré Já když jsem poprvé otěhotněla měla jsem 64 kg a když jsem se vážila u poodu bylo tam 100,0kg!!! Ale pak šlo 30kg dolů tak doufám že teď už si nebudu dávat 2 gril. kuřátka na váču. Už se budu krotit :-)

In reply to by Kamijka

no nééé, tak to jsi mě trumfla! :one: klobouk dolů, že jsi to všechno sundala! dvě kuřátka k véče, tomu se říká jízda :metal: také jsem si říkala, že se budu krotit, páč pak sundavat to dá daleko větší práci, tak doufám, že to nejsou jenom řečičky a nebudu vyjídat po večerech lednici po kilech :€Ss€:

Tak to moc gratuluju.Já jdu na další kontrolu 4.5. to už budu dle ms 9+2 tak si už vezmu i fotečku.Už doma jednu prdelku 22ti měsíční mám ale tohle těhu prožívám nějak víc.

In reply to by cifinka

No, to jsme na tom podobně.. já první těhu neprožívala ze začátku skoro vůbec. Měli jsme doma malinké štěně labradora, v práci spousta práce .. na prožívání ze začátku ani nebyl čas a vše bylo naprosto v pohodě.. a já to brala jako samozřejmost. Letos v lednu jsme o jedno mimi v 11tt přišli a ted to prožívám asi víc, než bych měla.. při každém píchnutí myslím na nejhorší a přitom to jsou jen fazole od oběda :-) Naštěstí mě ten náš 20m prcek nenechá moc prostoru nad podobnými myšlenkami..
Už abychom měly ten 1. trimestr v pořádku za sebou.. nějak se to vleče :-)
Jarka

Tak to moooc gratuluju.
My byli na prvním ultrazvuku cca 5+0 a srdíčko ještě nebylo vidět.. musím si počkat až do 13.5.
Jarka

In reply to by jarcis

Já jdu na druhý UZ 11.5. abychom založili těhotenský průkaz. Já jsem z toho sama hotová, když jsem byla před tím tak nic a najednou tam bylo! Ty toho 13.5. už tam budeš mít pěkně velikou fazolku :ww: Nám se dneska chvilkama pěkne schovávalo jak bylo malinké ale moje první mimi bylo větší o 1,2 mm tak snad tady to bude drobounká holčička :€s€:
Pak dej vědět jak vypadá tvoje sluníčko :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky