AHOJIK

01.04.2008

ahojik holky, jak pak se pri uterku mate? My dobre, malicky mi ted usnul, a muzik kouka na ratatoulitle ( nevim jak se to pise ). Takze tady muzu byt s vami. Kolem poledne se chystame na prochazku. A co planujete na dnesek vy? :-)

Ahojky, já jsem teď vyprovodila muže na servis..malá mi pomalu otvírá očička, takže brzy půjdu...taky kolem poledne půjdeme na procházku a to mi snad usne na dýl..nechám ji pod schody a udělám si snad konečně něco doma..ještě nevím zda pod schody, nebo pod oknem.. Spadlo mi další kilčo, tak sem móc spokojená, i když jsem stále koule!!

In reply to by beruska Mila (neověřeno)

Ahoj Mílo!!! :-) Chudinko, já na kotníky trpěla jako blázen...bylo to děsné, při porodu mi oteklo všechno,ale za dva dny to bylo pryč a už se nic takového neděje!! Hurááááá!!! :-)

já tu zase dřepím už od rána. Už se straaaaaaaaaaaašlivě nudim. Snad těch 10 dní už nějak přečkám, ale zdá se mi to strašně dlouhé!!!!! Chtěla jsem se tě zeptat jestli ti dělali na kontrole v porodnici ultrazvuk???? Mě ho dělal dr naposled ve 32tt, tak jestli mi ho ještě budou dělat nebo ne????????

In reply to by Veerca111

To je škoda!!!! Já se chtěla ujistit, že je to opravdu holčička a chtěla jsem vědět kolik asi tak teď váží :r: :r: Dr se mě ptala kdy mi dělali na gyndě naposled uz, ale nnic na to neřekla. Zkusim se jí v pátek zeptat - teda jestli tam zas bude ta příjemná :)

In reply to by beruska Mila (neověřeno)

mám termín jen 2 dny po tobě. Já jdu na kontrolu v pátek, tak by mohli říct, že už se otvírám :) Fakt se to teď už strašně táhne :n: :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka