Dobré ráno

01.04.2008

Ahojki snažilky:-)
Podle menstruačního kalendáře, který si vedu na netu, bych měla mít 2.4. ovu, tak jdu dneska koupit testík a budu doufat :-)
Přeji Vám hezký den a úsměv na tváři a plno optimismu......tímhle ho dodávám i sobě. papapa

Tak to máme ovu stejně.Já mám dneska bazálku krásně o 0,4 stupně vyšší než včera,snažilkujem,jak to jde(1x denně-pracovat se musí :) ).
Tak budu nám obou držet palečky,abysme posílily řady těhulek. ;)

In reply to by marmar

Popiš mi,prosím, něco kolem bazalky. Jak se ti pohybují teploty v cyklu. Kolik musí být cca před ovulaci a v době ovulace. Děkuji a držím palečky jak divá :-)

In reply to by hrebule

ono je to u každého trochu jiné,když budeš měřit delší dobu,vypozoruješ to sama.Ale vypadá to přibližně takhle:první dny cyklu se teplota drží +- na stejných hodnotách cca 36,4-6.Těsně před ovulací o něco klesne 0,2-0,4,potom prudce stoupne = proběhla ovulace.Až do konce cyklu se drží okolo 37,0 (spíš nad).Těsně před MS zase klesne.Posílám ještě odkaz na nějaké stránky s lepším a fundovanějším info.www.sexus.cz/clanek/1194-bazalni-teplota-ovulacni-krivka.html.A když pošleš mejlík,pošlu ti svojí vymakanou tabulku ;) ,abys měla do čeho psát. :)

In reply to by marmar

..ještě se ptám. Ovulace - vajíčka ve folikulu - ovu test ukáže ty ve folikulu, nebo teprve až to, že praskné folikul a vajíčko se uvolní?
Budu muset někde na net.....Připadám si jako bych byla těhotná poprvé. Ikdyž po tolika letech znovu, je to skoro jako poprvé. Když se už o to nezajímáš, spoustu věcí uteče.
To na mě vyblafla gynekoložka při ultrazvku. Tady máme na pravé straně folikul a já na ni vyhrůzeně, co že to je :-)
Už jsem viděla obrovský problém, jako nějakou nemoc. A Dr. na mě kouká, že to je přece obal vajíčka :-)

In reply to by hrebule

taky jsem už trochu ztratila přehled,i když po té době snažení ho znovu získávám :) ,test je pozitivní už dva dny před ovulací,takže před tím,než se vajíčko uvolní.Teda to si myslím :s: .Radši ještě pátrej.Já to s testy moc nezvládám,ještě nikdy jsem podle nich ovulaci neměla.Ale je pravda,že je to spíš tím,že jsem je nedělala poctivě několik dní po sobě. :)

Ahoj, tak to Ti moc držím palečky....... Doufám, že u vás v lékárně ty testy budou mít k dispozici hned....ve všech lékárnách u nás jsou jen na objednávku..... :00: Tak úspěšné mazleníčko ..... :\r/ ať jsme už všechny snažilky brzy mezi těhulkami..... :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky