Ko + monitor 38tt - a máme zabetonováno :-)

21.04.2011

Ahoj Květinky, tak dneska jsem zvládla další poradnu, dneska jsme přesně 37+1, sestřička mi hned ráno nabrala krev na ty jaterní testy a pak jsem šupajdila na monitor, no marně jsem si myslela, že naše miminko bude alespoň tentokráté krásně spolupracovat }:) takže jsme našli srdíčko, sestřička odešla, mimi se začlo hýbat a škubat sebou, až se to ztratilo a zase jsme ho nemohli najít }:) nakonec se podařilo, na druhé straně břicha :w: to jako nechápu, co tam jako dělá?Vždyť už snad nemá místo, ne? :€): a celou dobu jsem tu sondičku stejně musela přidržovat, protože při jakém koliv pohybu se mimčo zase schovávalo, takhle zlobí a to ještě není venku, no co tohle bude za čerta :€): Potom jsem si zašla k doktorovi, prohlídl mě, napsal další čípky :00: a prý to dole zatím na porod ale vůůůůůůbec nevypadá, čípek mám holky 4cm :w: to jsem snad neměla ani v tom 26tt, co jsem byla v porodce :00: tak říkám super, s takovou neporodím ani do léta, ale doktor mě uklidnil, prý se to u vícerodiček nechystá dopředu jako při prvním porodu, že to je většinou pořád dobrý dobrý a pak se to najednou rozjede, tak jsem teda fakt zvědavá. Zítra si budu volat na ty výlesledky testu z krve, snad už budou a budeme vědět víc,svědění se nějak extra nezhoršuje, ale pokud ty testy budou trochu vyšší, tak prý jako posledně, že by mi po tom 38tt porod asi vyvolali, tak uvidíme ;)

Ahoj. Teda, koukám, že brzo budete na světě. Jajdo, mě taky dr. na poslední kontrole řekla, že to na porod vůbec nevypadá, a že mi příště asi bude muset poslat na vyvolání, že je mimi velký. a za 2 dny jsme jeli :) uvidíš, to uteče. moc ti držím pěstičky, ať máš rychlý a bezbolestný porod a užívej poslední chvilky s bříškem :a:

In reply to by Jajda007

Jani to ti bude smutno! :) Já jsem sice bez bříška teprve 7. den a jsem šťastná, jak jsem najednou "lehká" a mohu se ohnout apod. ale začínám zas s nostalgií koukat na poslední fotky s bříškem :!k: obzvlášť když už to byly zřejmě úplně poslední, protože dvě děti aspoň zatím tedy stačí :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já už bych taky rodila, no ale uvidíme ;) O neschopnosti ani nemluvím, a taky jsem poslední dobou hrozně unavená a nechce se mi nic dělat, ani uklízet :r: No raubíř to bude, jako Viktorka, ta ty monitory taky vždycky bojkotovala a jakej je to čertík }:)

Jani, koukám, že tam máš pěkně zabarikádováno :€): Ale třeba se to opak opravdu rychle rozjede a budeš to mít rychle za sebou. Čertíka bertíka budeš mít určitě brzo u sebe :€s€:

Jo, to je super Jani. Testy snad dopadnou dobře a taky jsem četla, že se druho a vícerodičky takhle nepřipravují, takže buď úplně v klidu, naopak, aby jste pak stihli dojet do porodnice. ;-) Bude to dobrý a už to máme za pár. Teď se ještě musí rozrodit Berunka a ostatní a pak teprve my. ;-) A zlobidlo teda máš, já jedu do poradny za 15 minut poprvé do porodnice, tak jsem napnutá jak struna. Tak zatím pa a jen tak dál.. :a:

:€m: holky, to tu přejmenujeme rovnou na klub srpňátek, ne??? :€m: Dnes si dej litr maliníku a to by bylo aby nebylo :€Ss€:

Ahojky Jani, spíš to vypadá na takový ten klid před bouří :€Ss€: Jak píšou holky níže, aby to nedopadlo tak, že do 14-ti dnů drandíš s kočárkem :/;x: :€Ss€: Teď už asi chodíš každý týden na kontrolu co? Tak uvidíš příští týden, nebo dle výsledků... Já jdu dnes ve 13h.na kontrolu, tak jsem také zědavá, jak dopadnu, ale čípek budu mít dlouhý jak cestu do Ameriky :€Ss€: Měj se krásně :a:

JEJDA,JESTE VCERA JSME SE BAVILY,ZE JSME ZAPETLICOVANE :|€|: .NO SNAD SE TO ROZJEDE Z NICEHO NIC A NEBUDES ZABETOVANA DLOUHO :n: A NEBO PAK JESTE TY JATERNI TESTY,BUDOU VYSSI A VYVOLAJI TI POROD DRIVE :€m: .ALE JINAK TAKOVE ZPRAVY OD DOKTORA BUDU POSLOUCHAT DLOUHO,ZE SE NIC NECHYSTA A RODIT NEBUDEME :€{€: :€\€: :€Ss€: .

In reply to by ZuzkaN.

No jsem ráda, že je tu jedna spřízněná dušička, co má stejného klíšťáčka ;) Ty testy budu vědět zítra nebo v pondělí, ale moc tomu právě nevěřím :€}€: No nic, jdu si uvařit dnešní první maliník ;)

In reply to by berunka27

:€Ss€: TAK TO URCITE VERU NEE :n: JESTE MUSIM VYPRAT A VYZEHLIT :€Ss€: A DOKOUPIT ZBYTEK POTREB,ZBALIT TASKU :€Ss€: NO MAM TOHO JESTE DOST,POCITAM TOTIZ S TIM,ZE BUDU PRENASET,TAK MAM NA VSE CAS :€Ss€:

In reply to by ZuzkaN.

No aby jsi se potom opravdu nedivila :€): tašku už mám radši týden sbalenou :€): ale je tu zatím zbytečně, akorát mi Viktorka v ní pořád rabuje a vytahuje věci, takže já to tam potom co najdu vracím, a ve finále mi tam toho bude s takovou půlka chybět :€):

In reply to by ZuzkaN.

Já jsem tak ráda, že je tu ještě někdo, kdo na ty věci ještě ani nemákl...nemám vypráno, nemám vyžehleno, nemám nachystáno, nemám nakoupený věci do porodnice...mám spoustu času :///:

Jani,ono na tom určitě něco je jak říkal doktor ;) Podívej mě je tak dobře,že běhám po měste,výjdu si schody,procházka podle Labe no to jsem vůbec nemohla ještě tak před měsíce a zátka pryč,čípek necelej 1cm,na špičku prstu otevřená,malá ještě sestoupla více dolů,ale taky mě bylo řečeno,že příští týden bych prý měla odrodit a asi jako ty tomu vůbec nevěřím :€\€:

In reply to by berunka27

No jo, ale u tebe se to alespoň takto nějak chystá, u mě vůbec nic, ticho po pěšině a to jak jsem si myslela, že mi bříško trochu kleslo, tak to asi bylo fakt tím, jak vyrostlo, tak jenom gravitace, protože dle doktora ani hlavička není moc dole, takže asi takto, prostě si tam lebedí pěkně nahoře, nohama šprajclí o žebra a já pomalu umírám }:) Ale na tebe jsem teda fakt zvědavá, snad to bude brzy ;)

In reply to by Jajda007

Mě manžel povídal po odchodu té zátky,že prý mám ještě více dole břicho a já se jen smála,že co to povídá :€Ss€: A doktor mě to druhý den potvrdil,že by se ten můj manžel minul povolání :s: já nevím prostě podle mě tady budu 2V1 ještě v kěvtnu a porodíme stejně :///:

:bulva: ty jo ..a co že to vlastně znamená čípek 4cm? (po stomilionté ten dotaz, ale nějak to furt nechápu :))
takže bys radši, kdyby byly testíky trošku zvýšený, ať vyvolávají? :€m: ale tak lepší si zas počkat na ten "normální" průběh, ne .... ale trošku jsi mě uklidnila, že já asi jen tak rodit teda taky nebudu s mým stavem a to jsem ráda :qu: protože jsem čekala, že ty budeš každou chvilku, ale jak píšeš, rozjet se to může z ničeho nic.....

In reply to by Makyy

No znamená to, že je to prostě pořád nezralý na porod, což doktor říkal, že v tuhle dobu je to ještě fajn, že stejně nejlíp rodit až za týden, ale já myslela, že už se tot am jako bude pomalu nějak chystat, tak jsem se spletla }:)

4 cm??? No to se snad spletl, ne? :jawdrop:
Ale Jani, tebe ty tvý játra podrží, testy vyjdou horší a za týden ti porod vyvolají :one:

In reply to by Rokl

No ale prý se to nemusí vyvařovat, stačí rozkousat v puse a zapít dostatečným množstvím vody, tak to asi udělám já, jen doufám, že se z toho nep... jako kamarádka :€): A vůbec, jdu na to hned....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky