dotaz an maminky chlapečků

20.04.2011

zdravíčko,
je to ukrutná blbina ale ptát se dětské mi přijde žinantní o dost víc.
Láďa má jednu kulku tmavou, skoro jak černoušek. Je to normální? Nebo že by se ta 1/8 romské krve po pradědečkovi vyrazila zrovna na tomhle jednom místě :s:
manžel je 100% běloch všude a protože na nuda nechodím, tak jsem jinýho chlapa 14 let neviděla.
Ani nevíte, kolik dní mi trvalo se na tohle zeptat, tak proto prosím smějte se mé hlouposti klidně nahlas, ale dobírejte si mě jemně...
předem díky za reakce, přečtu si vás až zítra, jdem ven.
:a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

holky děkuji moc všem i vtipálkům :s:
Tak Láda má vodní kýlu už od narození, ale dětská mi nic o tom co mám hlídat neřekla...takže to na ni hned zítra vybalím, to jdem zrovna na 4měsíční a očkování.
Děkuji :a:

In reply to by Dejmalka

nám řekla aby jsme to hlídaly.A pokud by mu to zmodralo ještě víc,tak jsme měli jed na chyrurgii.Prý by mu to řezaly.Nám to naštěstí zmizelo samo.

In reply to by Berus

jsem se jí narovinu zeptala, jestli to je pigmentová skvrna nebo to je z té vodní kýly a ona že to může být z té kýly. Takže zase vím...přesně to nač jsem se ptala = kuloví.
Jinak díky, budu koukat jestli to netmatvne víc a když tak pojedem do nemocnice se zeptat :a:

klidně se zeptej, nám teda kontrolu je i pindu a okolí, je nám 28.měsíců a teda máme obě stejné

Mě to teda nepříjde trapné a normálně bych se zeptala i dr,pokud de o zdraví dětí tak stud stranou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Jinak náš malej je má stejné,určo bych aspon zavolala dr a zeptala jestli se nemate jit ukázat :)

Klidně se zeptej. Ale se divím, že mu dr. nekontroluje i pinďu. Naše to dělá vždycky. Normálně se zeptej a budeš mít klid.

Náš Kubíček když byl miminko,tak měl jedno varlátko takové tmavší a větší.Doktorka mi řekla že má vodní kýlu.Měli jsme to jen hlídat kdyby to ještě víc zmodralo.Ve většině případů se to prý samo vstřebá.Ale tohle asi nebude váš případ.

ahoj, tak já mám skoro 5 letýho kluka a pytlík má jednobarevný (růžový) a kulku vevnitř určitě růžovou, protože neprosvítá že by jí měl jinou :-). Je možné, že je to jen pigmentová odchylka. A to myslíš přímo kulku nebo jednu stranu pytlíku?

Jo tak to nevím mam holčičku ale co si pamatuji, tak žednej muj předchozí přítel neměl jedno varle tmavší, a klučíci v rodině také ne, ale kamoška mi řikala, že má ježda jak to napsat no proste jeden pysk tmavší, a je to prej medové místo, tak třeba to máte taky tak, ale pokud ti to vrtá hlavou tak se určitě zeptej DR. za zeptání nic nedáš

Neporadím, Matějovi kuličky se jeví celkem stejné :s: Nicméně, já se tedy Dr. ptám taky na prapodivné věci. No však ona těch malých pindíků denně vidí ... Klidně bych se zeptala.
Lištička Kačka + Matýsek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka