Zprávičky od nás

19.04.2011

Ahoj děvčata :a: Tak se taky po delší době hlásím. 6.4. jsem byla na kontrole a hned jsem vyfasovala žádanku na ogtt :00: Tak jsem tam hned další týden naběhla abych to měla za sebou. Docela se to dalo zvládnout ;) Nejvíc mě vadilo to vstávání v 5:30. Byla tam se mnou jedna těhulka a ta to chudák nezvládla. Výsledky se dozvím na další kontrole 4.5. Doufám, že to bude o.k. :one: Minulý pátek jsem šla i s dcerkou k zubaři. Byla jsem zvědavá na Libušku jak to zvládne. A zvládla to na jedničku. Pusu otvírala už od dveří :C]]: tak byla pochválená za statečnost i za to, že má krásný zdravý zoubky a dostala hračku. Pak jsem šla na řadu já. Věděla jsem o jednom kazu :jawdrop: ale bylo to tak rychle spravený, že jsem byla za chvilku venku. Pořád jsem tu četla jak už se chystáte a perete tak jsem začala taky :s: Dnes jsem vybalila malý hadříky po Libušce a něco jsem už vyprala. Kočárek, postýlku a vajíčko nachystáme někdy koncem června a už začnu pomalu balit tašku do porodnice. A zítra musím zase na krev, protože v pátek jedu na gastro. Dr z gastro mi řekl, že bych měla být těhu pořád, protože to mojí nemoci kupodivu prospívá. Tak jsem zvědavá jak to bude dál. Mějte se krásně, užívejte sluníčka :€s€: a přeji bezproblémové těhu :€O:

Ahojky,
tak tohle se tak krasne cetlo, uplna balada... :one:
Vysledky budou jiste v pohode, ale koukam, ze se jich dockas az za dlouho teda :00: Za zubare chvalim, ja tam jeste nedosla, nejak neni, kdy...ale to je na delsi vypraveni, az nastoupim na MD, teprve to stihnu :s: ale u me by to bylo asi na uplnou generalku :s: :?
Tak vsechno pekne pripravuj, mame to uz za par :qu: :-)

tak to je Libuška šikulka šikovná :) cukrovka určitě bude v pořádku :one: Kdy začneš balit tašku do porodnice furt nad tím tak trochu přemýšlím :)

In reply to by maxik

takže tak nějak měsíc před porodem? No já to budu mít doma nakoupené atd.. takže si říkám že kdyby něco tak to naházím do tašky a můžeme frčet :) my máme termínek 17.7. takže asi v červnu to tak nějak zabalím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka