vyšetření na neurologii

19.04.2011

Ahojte tak nás dneska mudra poslala s Ondráškem - 6 týdnů na vyšetření na neurologii. zmínila jsem se že dává hlavu pořád na tu jedno stranu a ona první že trošku a nic hroznýho a pak ho dala na bříško a povídala že tam je to výraznější tak nás raději poslala. tam se zítra zrovna uvolnilo místo tak to budem mít brzo za sebou. chtěla jsem se zeptat jak to probíhá co tam dělaj atd. a co z toho může být? mudra říkala že nic jen bych musela cvičit prej. jo a ještě sem se chtěla zeptat kolik vám mimísci přibírají? my přibrali za 14 dnů 250gr a moc ted nekaka tak jednou za 4-6 dnů tak mudra říkala že je to málo že počkáme co příště.. tak nevím jestli mam nějak málo mlíka... ale přitom to ze mě stříká jak ďas :-) díky moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak jen tak pro zajimavost dávám vědět jak sme dopadli. na neurologii na malýho mudra koukla a říkala že je hodně asymetrický a že to sama doma nerozcičím tak chodíme na rehabky...už sme včera jednu stihli... takže musíme doma 5krát denně cvičit... prej je dobře že sem přišla tak brzo páč by byl pak potom ve všem pomaly... nemusel by pást koně a měl by v životě brzo náběh na skoliozu... ale prej je to jen fyzický že na mozku to nevypadá...tak snad to tak bude a za chvíli se vycvičíme :-)

ahoj - nas na neurologii poslali asi ve 2mes. pri paseni konicku padal k leve strane. na neurologii ho prohledla - zjistila, ze ma mene posileny svaly na levy strane zad a do 11 mes jsme civili vojtu. musim rict, ze mu to strasne pomoholo - hlavne ty prvni 3mes cviceni.
nas pribiral 250 tydne, takze ohledne toho ti neporadim. myslim, ze je to o trochu min, tak zkus casteji kojit - ale myslim, ze to neni tak strasny. jo a nam teda kakal denne, ale kazdy dite je jiny a nemuze se nic srovnavat:) hlavne zadny nervy. to by nepomohlo ani jednomu z vas...:) drzim palce

moje malá kakala aj jedenkrát za 10 dní,takže si z toho nic nedělěj.sice jsem byla nervozní,že nekaká,ale jakmile se vykakala,tak to byla nálož jak od starého chlapa :s: a teĎ kaká aj 3 za den.ono se to spraví.neboj.

neurolog vám podle mě jen poradí motivovat z té strany kam nekouká v bdělém stavu. Protože do třech měsíců je určitá prefence jedné strany naprosto normální, jsou ještě trošku kříví podle toho jak hajali v bříšku.
zkus před kojením trošku odstříkat, 10ml stačí, (možná pije hodně předního mlíčka), at je nucen tahat i to zadní tučné :a:

To nabírání je takový hraniční, ale zkus častěji přikládat a třeba se to o kousínek zvedne. Oni ti doktoři jedou podle tabulek, což je škoda, protože jestli je spokojený, tak mu to stačí. Na druhou stranu je fakt, že moc často nekaká, tak by mu příjem potravy asi neublížil.
Na neurologii vyzkouší doktor reflexy, jako je třeba lekavý nebo nějaké další, které po porodu postupně mizí, dá si ho na bříško, zkoukne to co vaše dr. a z toho udělá závěr, jak moc je třeba cvičit. Mě docela překvapuje, že už to po vás doktorka chce tak brzo, ale budiž. Každopádně to, že preferuje jednu stranu, je celkem hodně běžné, takže si z toho hlavu nedělej a uvidíš jak dopadnete ;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky