Ahojte holky,

16.04.2011

:§) tak vám chci sdělit,že mrcha 16 dní po IUI dorazila....tak nějak jsem to celou dobu tušila že to nevyšlo.....no ale říkala jsem si co kdyby třeba náhodou....
Tak nevím,už se mi to nechce absolvovat znovu,aspoň ne hned další měsíc,zatím na to nějak nemám tu správnou optimistickou náladu!

hlavu vzhůru, první pokus nevyšel, tak bude další a už to vyjde a když ne tak do třetice všeho dobrého, ber to tak že prostě teprve ted začíná jaro pořádný a tělo po tý zimě ještě nějak spí, takže další pokus vyjde protože už je krásně a hned má člověk lepší náladu,neboj všechno bude v poho a ty příští měsíc sem dáš fotečku se // čárkama:-)

In reply to by zlatovlaska

musíme být ted statečný a dodělat to dokonce, když už nám ty dr pomáhají, takže hlavu vzhůru, co mám říkat já,kor ted když se mi stal ten průser, asi víš o čem je řeč, jestli si četla mé příspěvky, takže si z toho opravdu hlavu nedělej ono to vyjde,chce to jen čas,třeba budeme pak těhulkovat spolu:-)

Ahojky, to je mi líto, ale zkus se nevzdávat. Tak jak jsem tu už četla u jedné holčiny před tím, kdo nic nezkusí, nic nemá...Je to celé takový koloběh, který člověka dost vyčerpává a celé to čekání, pak neštěstí když MS dorazí...Ale stojí to za to... :k: :€s€: Držíme palce...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuju,já jsem platila 1500 plus 450 za Pregnyl,tak by mně zajímalo,kolik platí pojišťovna.
Přeju krásný sluníčkový den.

To je mi líto, ale musíš doufat, že to příště vyjde.
Vím, jak těžké je být optimistická (ted jsme 8 týdnů po revizi otěhotněli a já mám také strach, aby to zase nedopadlo špatně..), ale neboj, ono to nakonec dobře dopadne a za chvíli si tu budeme psát, jak ti prckové nechtějí papat a poslouchat.. .-)
Jarka

In reply to by zlatovlaska

Vím jak to zklamání bolí,ale vzdávat se je nesmysl.Já jsem si řekla,že se budu snažit udělat maximuma pokud to nevyjde,tak alespoň mám čisté svědomí. Fakt nevím jak to napsat,nejsem žádný spisovatel,prostě kdo nic nezkusí nic neztratí,ale také zároveň nic nemá.Tak držím palečky do dalšího boje.
Monina

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky