2 dotázky

18.04.2011

Ahojte měla bych 2 dotazy... Chtěla bych se poradit ohledně antikoncepce a ten druhý je jak dlouho je v pořádku když mimi preferuje jednu stranu na kterou se otáčí. k první otázce - skončilo šestinedělí a já přemýšlím jakou si dám antikoncepci. vzhledem k tomu že jsem tragická :-) na braní prášku pravidelně tak bych chtěla něco jinýho. Jaký máte zkušenosti - tělíska, kroužky, náplasti atd. a k druhé otázce Ondrášek má cca 6 týdnů a stále má hlavičku na jednu stranu. když nad ním chrastím tak hlavičkou otáčí za hračkou ale málokdy to dotáhne až uplně na druhou stranu. a sám o sebe si jí vždycky jen na pravo... tak nevím. u prvního syna si to už nepamatuju přitom to není dlouho hrozné jak zapomínám :-) díky moc za zkušenosti.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky,co se týče antikoncepce,tak hodně záleží na tom,zda kojíš.Pokuď ano,tak jediná forma hormonální antikoncepce je antikoncepce gestagenová čili jednohormonální (azalia a cezarrete),která ne všem vyhovuje.pokuď nekojíš,tak si můžeš vybrat tu,co jsi měla před těhu.Co se týče tělíska-tak ano,je dobré,ale pouze v případě,že neplánuješ další mimi v průběhu pěti let,protože tak dlouho se ponechává,počáteční investice je poměrně vysoká a nemá smyl si nechat zavádět tělísko na rok :) Co se týče injekcí,tak nedoporučuju,byvají děsně rozházené cykly po nich.Co se týče miminka-tady se jedná o tzv. predilekci (preferování jedné strany),mívá to docela dost dětiček,ale pozor na to,pokuď se toho nezbyvíte,tak vám hrozí rehabilitace a další eventuelní problémy.Takže nestačí pouze ukazvat hračky,ale okamžitě obrátit postýlku,tak aby jsi k mimču vždy přicházela z té slabé strany,stejně tak všechny podněty by měli přicházet z té nepreferovanéí strany-takže všechny hračky,dopadající denní světlo a veškeré aktivity co ho zaujmou dávat na tu stranu,co je jeho neoblíbená.Určitě se to srovná,máte ještě dost času.Taky dávat na bříško a snažit se,aby otáčel hlavičku i na bříšku,zároveň tak posiluje krční a zádové svaly nutné k pasení.

In reply to by lucininenka

děkuju za odpověď. Kojím takže asi výběr moc nebude. Další mimi neplánujem. alespoň ne v následujících letech. Jsem po dvou císařích tak ani nevím jak to bude do budoucna možné. Co se týče mimča. mam ho otočeného tak aby ho to nutilo koukat tam kam nechce :-) ovšem zatím nic moc výsledky.

In reply to by Nika

ahojky me u kuby i u hely pomohla plina srovnana a omotana do valecku a dat mu ji tam kam potrebujes kdyz chces aby koukal doprava tak plinu musis dat do leva a naopak je to jednoduche a on si stejne poradi protoze si tu hlavu bude chtit dat jak je zvykly ale trochu mu to pomuze a dakto delat kazdy den i v noci ted az se me ke konci dubna narodi mala budu to delat uplne stejne

In reply to by Nika

tak vydrž,ještě má čas,zkoušej i to bříško.Jestliže další mimi neplánuješ,zkus se domlivut na tom tělísku,ovšem jestli jsi po císaři,tak bych si tipla,že ti ho hned nedá,záleží na jizvě,ale tuším,že tam musí být nějaký odstup.Můžeš zatím zkusit tu Azalii,mě třeba sedla a žádný problém s ní nebyl :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka