Koncert

18.04.2011

Dobrý den, jsem v 27.týdnu těhotenství a dostala jsem vstupenku na Koncert Kabátu (je to na sezení). Mám z toho kapku obavy a rozmýšlím se jestli mám jít.Děkuji za vaše názory.

Kliknutím vložíte smajlíky:
Kr (neověřeno)

Kabáti jsou škodliví pro všechny a za všech okolností, obávala bych se především o IQ budoucího dítěte.

Já byla taky tak nějak těhotná, když jsme byli na Kabátech, ale bylo to venku, takže to nebyl takový kravááál. Teď v březnu jsem byla v hale a je to fakt hodně hlasité, ale hlavně u nás byla obrovská tlačenice, fakt šílená. Takže, když se na to dívám zpětně, tak na venkovní koncert bych šla znovu, ale do haly ani za nic :-D .

Ahoj,
tak záleží na tom, jaké máš těhotenství. Já byla měsíc před porodem na Mötley Crue a myslím, že to na Kájince určitě žádný následky nenechalo. Takže jestli se cítíš v pohodě, tak toho určitě využij, až se mimi narodí, budeš mít na dlouhou dobu od takových akciček klid. Katka a Karolínka

Já bych nešla,asi by mě nebavilo dlouho sedět a být v rámusu,ale pokud chceš jít tak mimču to určitě neublíží! :) :)

Tanynka

Já byla ve 32tt a ještě jsem se na to ptala dr jestli to neva,prý ne
Byly jsme ne třech sestrách a dodnes když malej pláče a ja mu je pustim tak prestane a smeje se :)

Ahojky, tak já na koncertě v těhu byla, ale už bych znovu nešla. Hrozný kravál, vydejcháno, bylo mi tam dost špatně :a:

Ja jsem taky chtěla jit a bylo myslím ne 24tt. ale nešla jsem protože je tam hluk a tan nedělá dobře miminku, přece jen je de přez vodu hodně dobře slyšet. zkus si doma pustin vice nahla radio, zavři okna a přived tam deset opotěných chlapu a uvídíš že to není zrovna to pravé ořechove.

já bych nšla kvli vzduchu kterej bude vydýchanej, budou tam různé smrady, šílenci a navíc jsem byla na venkovní tancovačce s chlapem a ty basy mi tak duněly do bříška že jsme museli hned domů a ty lískty na kabáty asi levné nebudou

jestli je na Kabáty mimčo zvyklé a posloucháš je i normálně tak bych šla.. je to na sezení a nikdo na tebe neskočí :one: .. pak budeš sedět dva roky doma ;)

já bych šla jestli je máš ráda,já byla v těhu na Nohavicovi a tam taky klid není a to bylo na stání a do konce těhu jsem pomáhala chlapovi se dřevem,stála vedle pily a držela klády,jen jsem si víc obalila břicho aby bylo víc chráněný před hlukem

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, tak já byla taky na rockovým koncertě a dokonce ve druhým měsíci, tak to bych ale znovu nešla, byl to pražskej vydejchanej klub a strašně narváno až mi bylo blbě, ale teď jsem v sedmým a kabáti si myslim, že nevaděj, kord když budeš sedět. To mi tam tenkrát stáli a fakt hrůza, kytary, bubny atd... Záleží jestli chceš jít, já už se děsně těšim na naši teplickou lázeňskou, tam si to taky trošku užiju. To je krásně venku a to bude super.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky