Všechny zdravím

14.04.2011

Ahoj holky..tak vždy v rychlosti přečtu vaše články. Všechny dětičky jsou krásný a šikovný:) nějak nemám čas psát, ale komentáře atd. Máme doma honičku. Tento týden chystáme nový byt k nastěhování a velikonoce u nás budou ve jménu skce"kulový blesk" Už se do nového těším, ale náš útulný byteček budu opoušet se slzami:)
Jinak jsem v 12tt miminko se má k světu. Přešli mě nevolnosti a pomalu i únava. Termín máme 1.11.2011 :) kdyby to vyšlo bylo by to super. Eliška se narodila 1.10.2010 :) nebudu se hlásit do klubu listopadových maminek 2011-takhle mám málo času na vkládání článků nebo fotek...a myslím, že ho bude spíš míň a míň. Pokud mám nějaké volno, tak ho mám vždy čím vyplnit.
Mějte se všichni krásně a snad se umoudří počasí a budeteme moc pořádně kočárkovat.
Mirča a Eli

koukám taky se nenudíš ,tak hlvně aby bylo všechno o.k a taky si odpočiň , znáš to práce není pinďour ,klidně postojí den či dva :-D

aranka promin krasne stravene vanoce v novem ti preji samozrejme taky ,ale nejdriv velikonoce.Preklepla jsem se.To je tak kdyz clovek specha.

In reply to by aranka

:):) tp je v pohodě..na vánoce snad budeme ve čtyřech, Letos s manželem oslavíme dva roky co spolu chodíme..dva roky co jsme se vzali a vypadá to, že i druhé miminko:)

In reply to by Háček

aranka ono vse ma sve plus i minus kdyz mas deti daleko ci blizko sebe .Mi mame 1 holcinu 10 let ,2 holcinu 5 let a ted kluka 5 mesicu.Mohu rict ze jsem si uzila vsechna tehu i vsechny jako miminka.Ale vidim ze neni dobre mit deti tak daleko od sebe jsou to takrka vsichni jedinacci.A nikdy je nebudu moct zkloubit dohromady.Protoze je kazdy na uplne jinymvyvojovym stupni a kzdeho bavi neco jineho.Ted budes mit honicku ,ale moje mamka nas mela po 11 mesicich a rika ze prvni 2 roky des a pak pohoda.Jinak tipreji pohodovy tehu .A aspon jedete v samych dvojkach .Dva roky spolu a dve deti.Mej se fajn.

aranka to ti gratuluji k miminku reji krasne stravene vanoce v novem bytecku.Mi jsme se pred 5 lety stehovaly 3 tydny pred porodem a byl to mazec.Ale byla jsem rada ze mamemiminko uz v novem.

Tééda, máš můj obdiv :-) Mimčo doma, druhé na cestě, stěhování...nebereš si toho nějak moc? :-)

Lobkova (neověřeno)

Téda Miru moc Tě obdivuju s tím druhým miminkem a je moc fajn že se mu daří skvěle :s: přeju vám aby to byl kluk jako buk a všechno bylo v pořádku což jasně bude :one: nové bydlení si krásně užívejte..starý útulný byteček skvěle posloužil tak mu poděkuj a hurá do nového :\x: měj se krásně Miru a Bastík

In reply to by Lobkova (neověřeno)

Moc děkuji. ´..pořád mi to ještě nedochází, ale když jsem dnes viděla toho 10 cm človíčka začala jsem se těšit. Nějak to zvládnout musím. Jinak si přejeme holčičku:) nějak máme rádi něžná pohlaví...ale hlavně, aby vše dobře dopadlo a narodilo se zdravé a veselé miminko. Bastík je moc hezký a šikula. Užívej si to štěstíško.
Pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky