olej proti striím

14.04.2011

ahojky, těhulky, máte některá zkušenost s olejem proti striím z dm drogerie? Mám ted olej od eucerinu z lékárny, ale je dost drahý, tak jsem plánovala pak zkusit olej z dm... Díky za info :\x: :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojda tak s já s janou dole nesouhlasim mě doktor říkal že to důležité je a že je důležité koupit krém s elastanem a kyselina hydraulová osobně jsem kupovala Bonelu a nebo Elastin Q-10 ,nějáko takto to bylo.Ono krém ti úplně nepomůže zabránit striím ale pomůže ti aby jich nebylo tolik.A to je už podstatné, buď jich třeba budeš mít pár na bříšku a nebo hodně a to si chce rozmyslet, jinak samozřejmě záleží jestli tvá maminka měla strie v těhu pak taky jak rychle ti poroste bříško, nejlepší je když roste po celou dobu stejně a nejhorší když není bříško a pak na jednou vyskočí.Ale to se ovlivnit nedá mě popraskalo trošku bříško týden před porodem......a po porodu doporučuji se stále mazat proti striím krémíkem :a: Přeju hezké těhu a držim pěstičky ať strie nejsou a nebo jen málo :one: :a:

olej z dm jsem používala od 9tt jednou denně, někdy dvakrát a nevylezla mi ani jedna strie takže já doporučuju! ke konci už sem používala normálně modrou indulonu...

o tom jestli budeš mít strie rozhoduje v 1. řadě genetika. Jestlli k nim máš sklony tak tě nic nezachrání, a pokud ne, tak se můžeš mazat čímkoliv, klidně i stolním olejem na smažení :-)
:a:

Ja vyzkousela vse,ale nejlepsi mi pripadal olejicek na strie od Hippu..ale nevim stejne se mi na bocich par udelala a to i pres to, ze jsem za cele tehu pribrala 5 kg a mazala jsem se od 12 tt poctive 2 krat denne...vishy,elasti-q....proste vsim..ale ten olejik mi prisel jako jediny ok

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka