Downův syndrom

19.10.2007

Teď jsem se dívala na stránky Havlíčkobrodské nemocnice, co tam píšou o Downovým syndromu a NT vyšetření a docela mě uklidnili :-) Jedna z metod, jak poznat dítě s DS je velikost nosní kosti (mají tam fotku zdravého a nemocného dítěte) a ten náš bobeš má frňák pořádnej (určitě po tatínkovy)! Já se jen modlím, aby to byl chlapeček, protože holčičce s takovým nosánkem byjsme těžko scháněli manžela :-))
Jestli se mi to povede, tak pošlu fotku našeho bobše z 12tt a taky budoucího tatínka :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj trochu se bojím, že na příštím UZ už budou vidět kudrnatý vlásky... :-))

Krásný fotečky,jak mimísek ,tak tatínek..:-)))))) Mimísek jě úplně úžasnej, ten můj se takhle nikdynechce nastavit..:-))

In reply to by Anuška (neověřeno)

To on to na vás jenom hraje :-) Při UZ si tam pěkně protahoval ručky, hýbal nožkama a jednou za 3 sekundy si nadskočil... A na minulým UZ ho ani paní doktorka nemohla pořádně vyfotit, jak tam rajdil :-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To by nebylo špatný, na dalším UZ na nás taky snad nožky roztáhne :-) Všechny prstíky jsem už viděla, tak teď bych se podívala na něco jinýho :-)))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No určitě, říká si, tak víš, co?? Chceš něco vidět a šmírovat mě?? No tak tady máš...a pak se hihotá, že bys raěji viděla něco jiného..:-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mě taky ne...ale to nevadí, já sem trpělivá...a vy ji máte na DVD a tam to vidět je...:)) Tak nebuď smutná...hmm..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No my jsme ho viděli docela pěkně,jenže z toho nemáme ani fotku,ani DVD,jsemkráva, že jsemsi neřekla..ale miláček poněm nijak netoužil a tak sem si říkala, že se stejně na něj nebudeme koukat a udělala sem chybu,tak krásně lapal po vodičce,jako kapřík..:-))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka