Zase ty tehotenske testy!

12.04.2011

Caute holcinky, mam dotazek k tehotenskym testikum. Predem chci rict, ze pochybuji, ze bych byla hned po mimodeloznim tehu zase tehu :-), nic mene hloda ve mne cervicek. :-) A ted dotazek. Mam z lekarny tehotensky test Max s citlivosti 10, a pak nejaky tesco tehotensky test s citlivosti 25. Testila jsem vcera a byla jsem prekvapena. :00: Test s citlivosti 10 vysel zcela negativne, na testu s citlivosti 25 byl jasny ale slaboulinky dusik. Rekla jsem si, ze je to fales a hodila to za hlavu. Dneska jsem testila znovu a vysledek byl naprosto stejny: na testu Ma 10 nic a na testu 25 zase dusik (o neco lepsi nez vcera). To mi hlava nebere. Nemelo by to byt obracene? Ktery z testu je spatny? Mam dve teorie. :-) Bud, ze test Max 10 se prezentuje, ze je s citlivosti 10, ale vubec tuto citlivost nema, nebo je test z tesca silene smecko. Co myslite?????? Stalo se vam to taky????? Fotit testiky zatim asi nema smysl, nic by nebylo videt. Hezky den.

Ahojky, tak já se přidávám a testům úplně nevěřím.Když jsem čekala Vojtíška tak mi žádný test neukázal že je to pozitivni.Jeden den jsem si udělala test a nic.Druhý den mi ho dělal DR a byl pozitivní. Talže nevim. Teď též řeším zda nejsem těhotná. Na Uz před 14dni byla vidět sliznice ale zatím nic a mám veškerý příznaky a čtyry dny zpoždění s MS a pře týdnem jsem testovala a nic. Takže těm tesům nějak fakt nevěřím. Ale bylo by lepší kdyby sis došla k DR. Držím palce:-)

Ahoj, snad nevadí, když se taky přidám. Já těhotenským testům už nevěřím vůbec. Když jsem čekala malou, tak jsem měla testy negativní strašně moc dlouho a pak mi dr. potvrdila, že jsem těhotná snad už v 7 nebo 8tt, teď si už nevzpomínám. A až pak jsem si jen na zkoušku udělala test a vyšel mi hodně slabě pozitivní.

In reply to by Gia

Ahojky, kamaradka ma podobnou zkusenost. Taky ji test porad nevychazel, cekala tri tydny, pak ji pichla dr. vyvolavacku a za 14 dni uz se chlubila prukazkou. :-) Nikdo ji nedokazal vysvetlit, proc byl test pokazde negativni. :-)
Asi si vyjimka potvrzujici pravidlo. :-)

Jeste jednou ahojte!
Takze pred chvilickou si ze srandy udelal tehu testik z tesca i muj manzel a hadejte co?????? Ma tam ducha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jawdrop: :s: :s: :s: :s: :s: Uz jsem se dlouho tak nenarechtala.

In reply to by Terinka84

Tak ukaz prirody teda urcite neni! :-) Je to podobny duch, jakeho jsem mela ja, kdyz se na carku zadivam, tak je to spise takovy otlak, nema to zadnou barvu. Zacinam si myslet, ze otkal udela kazdy tesco test. Delala sis ten test, i kdyz jsi tehulka nebyla a vysel uplne bilej (samozrejme s jednou carkou)?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:-) bricho by na to mel! To ma jeste od meho prvniho tehotenstvi. Pry chtel semnou drzet basu a tak bribiral taky. Narozdil ode me mu ale po porodu zustalo. :-)

Drzim palecky, at carka sili, mam zkusenosti s testy z lekarny, tak moc neporadim, ale preju prosincove mimi:-)

In reply to by Emička

Dekuji! Miminko bych si moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc prala, ale neverim, ze by to tento mesic vyslo. Takovy optimista ja nejsem. Spise jsem chtela vedet, jak na tom ty tystiky jsou. Moc se v nich neorientuji. :-)

Ahojky,a nejmenuje se ten test z tesca Unimark?Ten hodně ukazuje falešně pizitivní výsledky,teda spíš duchy.Já takhle měla čtyři testy falešný.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Cauky Kacko, mam taky test se svetle zelenou krabickou.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

asi mas pravdu - teda urcite. No, chtela jsem vedet, kterym testum se mam pro priste vyhnout.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ne, tu světlezelenkavou krabičku z tesca jsem měla minulý měsíc a byl na ní duch a :spid: dorazila. Tak teď mám tu modrou krabičku z tesca. A vypadá to podobně.

No tak já to zkusila a mám to taky tak jak píšeš :? . Na 10 nic a na tesco testu duch. No a teď babo raď, který je zmetek a příště ho nekupovat. :s:

In reply to by fiona

Cauky, myslim, ze z tesca testy jsou nespolehlive. Ted, kdyz test "usch" mi uz ani neprijde, ze je to duch, ale jen takovy otlak. Na druhou stranu jsem tady uz nekolikrat cetla, ze otlaky se delaji az po uschnuti, kdezto dusiky jsou patrne hned. Ty ne druhe carky taky byly patrne hned, tak nevim.
Ja se v testech moc nevyznam, jak to bylo u prvniho syna si uz nepamatuji, ted, jak to bylo to mimodelozni, tak jsem testila, az kdyz se mi MS zpozdila o 14 dni a to uz byly dalnice. Ted proste nevim.
Ani vlastne presne nevim, kdy ma MS prijit, protoze jak jsem se dozvedela od dr., tak krvaceni po laparoskopii se za pocatek MS nepocita. Kdyz se orientuji podle ovulace, tak by MS mela prijit zitra.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja jsem hned po teto ovulaci nasadila duphaston, takze by ms mela dorazit urcite bez zpozdeni. :-)

Já testovala taky s tesco 25 a ukázal výsledek spolehlivě a co si tak pamatuju, tak i lépe, než některý 10 od jiné značky.

já našla tohle:
VYSOKÁ CITLIVOST
Parametr citlivosti těhotenských testů je velmi důležitým ukazatelem kvality produktu. Z analytického hlediska platí, že čím nižší číslo, tím větší citlivost testu, neboť test je schopen zjistit nižší koncentraci analytu, v našem případě hCG hormonu.
Některé testy mohou mít i citlivost 10mlU/ml, ovšem mohou vykazovat falešně pozitivní výsledky. Citlivost 20 mlU/ml je v současnosti považována za optimální

Ahoj, tak presne to jsem dneska taky mela.... docela jsem koukala. Koupila jsem si 2 testy v tescu (ruzne znacky) s citlivosti 20 a 25 a jeden mamatest 10. vcera jsem udelala 20 a 25, na obou duchove. Dneska jsem testila mamatestem 10 a behem 4 minut nic, az tu pátou slabounkej dusik. No na tom 20 a 25 byly ty duchove patrný behem minuty... Tak nevim, co to... Se mi zda ten mama 10 nejakej divnej... jinak jsem to mela dostat 10. a nikde nic :)

In reply to by Ternete

Ahojky, taky ti drzim palecky, at vsechno probiha jak ma a v prosinci, pod stromecek, se ti narodi krasne mimi! :-) Kdyz nad tim tak premyslim, tak bych prosincove miminko taky brala! :-)
Treba to u me bude podobne jako u tebe a z dusiku bude za par dni dalnice!
Dekuji. :-)

In reply to by Ternete

Ahoj Ternete, dlouho jsem tu nebyla, musela jsem si dat nejakej odstup, abych se dala trochu do kupy.....a koukam, ze ty jsi nejspis tehulinka, nechci to zakriknout, ale moc drzim palecky aby to vyslo!!!!!!
Ani nevís jak moc bych se chtela taky uz snazit ale jeste je moc brzy, musíme nejdřív počkat na vysledky z histologie, tak snad v cervnu zacnem

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky