Náš 25tt trápení a radosti

10.04.2011

:a: právě dnes jsme 25tt...náš :cc): je čilý a to hlavně v noci a v té době kdy si vzpomenu,že bych si mohla odpočinout :€): pokud se budu celý den pohybovat ozve se fakt až večer v :|-|:
ted mě trápí pravděpodobně pásový opar....starší dcera cca před 14 dny přijela od tatínka s tím,že její nevlastní bráška má něštovice...samože jsem byla naštvaná..vždyt by nebyl problé domluvit k návštěvě jiný víkend či dva ale hlavně v době kdy nebude kluk nakažený neštovicema...všichni mě uklidnovali,že pokud jsem je prodělala nedostanu už je...to je sice fakt,ale ten samý vir co je u neštovic napadne tělo a způsobuje opary....přesně do 14 dnů od toho se mi objevily svědivé pupínky,které se nalily..takže pásový opar jak vyšitý....jen ted nevím jestli ám vyrazit ke svému :*8*: nebo ke kožní :*8*: Nemáte s tím některá zkušenost?
Navíc musím říct,že náš Adámek má snad strážného anděla,který ho hlídá už ted v :€O: Dnes přijíždím k baráku a proti mě se řítí černé bmw..holky ten blb byl totálně nadranej a těsně za zadkem mýho auto nám to napálil do baráku....musím říct,že v tu ránu jsem zastavila na místě..jen se kolem mě mihnula postava...později mi došlo,že to byl zdrhající řidič auta napasovaného v domě.....byla tu kriminálka,nehodovka,hasiči a odtahovka..a díky tomu,že jsem já byla v šoku a řidiče fakt nemůžu identifikovat,tak to musí řešit kriminálka.....děkuji všem andělům strážným,kteří hlídají ten můj poklad v bříšku

ahojky,,,,no wau teda...to musel byt poradny vul...ale i na nej dojde.....tka hlavne ze vy dva jste ok uf :) s tim oparem nepomuzu vubec nevim ale zasla bych na kozni.. Lůca a Tobík

tak to by mě asi omyli.. jsem ráda, že jste v pořádku a tyhle hovada na silnici nemají co dělat :€{€: ... já se normálně bojím i jako spolujezdec když jedeme někam dál na výlet co jezdí za supr řidiče.. k pásovýmu oparu bohužel nic nevím.. snad ti jen popřeju brzké uzdravení a ať tě to dlouho nezlobí :a: :a: :a:

ahojky tak to teda máte opravdu štěstíčko že se vám nic nestalo to mám radost. Tak ať se to brzy vyřeší a dál Vás andílci ochraňují. Jinak s tím pásovým oparem bych radši k Dr. zašla. Lepší přijít než pak mít problémy. Tak šupikej i kdyby ti měl říct že se o nic nejedná. Tak se drž a hezké těhulkování. To je dobře že o sobě dává Adámek vědět. Tak pápá :a: Pohlaď Adámka.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka