MS ? nemáte někdo zkušenost ,třeba i z doselchu

08.04.2011

ahojky ženy mám takový dostaz ,nemáte někdo zkušenost s ms po sterilizaci ? Myslím jak dlouhá může být , silná a pod . Mám totiž docela problém . Celé roky jsem to měla pravidelně 4-5 dní tak nějak normálně a vůbec jsem neměla tucha , že by mě mohlo něco bolet . Ovšem teď po třetí sekci jsem si nechala podvázat vaječníky , můj dr ještě vtipně prohodil ,že ušetřím za anitinu , no v životě jsem ji nebralala :///: jářku dobrá . Po porodu dobrý , párkrát špinění ,tak jsem si říkala paráda to bude o.k ošem posedlní dva měsíce brutus , MS silná ,že na stupnici od jedný do deseti by to byla dvacítka :r: a pomalu deset dní z čehož těch prvních pět jsem totálně nepoužitá , buď je mi zle jak psovi nebo jsem na wc . Dneska mi to už nedalo a volala jsem na gyndu , dr mě vyslechl a jediný řešení je brát soustavně antinu , aby ms nedošla vůbec , max 1x-2x do roka až se mi to bude hodit .
A taky by mě zajímalo jestli máte některá zkušenost s braním antiny soustavně ,právě abyste se ms vyhli .
díky

Měla sem tyčinku na 3roky- první 2roky dobré, zcela bez MS, ale poslední rok už si tělo žádalo MS a měla sem to dýl, než kdy před tím...,takže myslím že když tělo chce vyšišstit, tak to udělá bez ohledu na antinu :-(

Nevím,zda bych nezašla ještě nekam jinam na konzultaci.Třeba by zabrala kyretáž,která se provádí při dlouhotrvajícím krvácení.Jinak existují injekce,aplikuje se jednou za tři měsíce a při dlouhodobějším užívání ms vymizí,už bohužel nevím jak se jmenují.
Monina

In reply to by Monina

kyretáž ani omylem :-( pod narkozu leda v ohrožení života , jsem z toho malého procenta ,co jim jde špatně zavést intubace a abych pak půl roku mluvila jak postižená a kašlala krev no neprahnu ,ale ty injekce se mi líbí :-) a pokud ms časem vymyzí ,nic se nestane

Oh, tak to je mi líto, že tak trpíš. Já uvažuju o antině, kdy ms nebude chodit, ale to prý až po druhém dítěti. TAkže vydržím ještě. Dneska jsem si dokonce dělala těhotenský test, protože mám břicho jak v 5. měsíci. A jelikož teď nemám ms, tak bych to ani nezjistila. A co jsem zjistila? Že jsem vyžraná jak prase a těhotenstvím to rozhodně není.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka