bez plenky-dotaz

08.04.2011

Ahojky holky, je nám 26.měsíců a doma už zvládáme být bez plenky super, ale chodí na ostro v teplákách. Dneska sem siřekla že vezmu náhradní hady na hřiště a že to zkusíme venku, ale dá mu slipy, aby si to nepletl s plínkou. Mám otázku jak to řešíte kdyby chtěl kadit? Já zvažuju že sebou vezmu nočník, nebo nevím. Jak to řešíte u takhle malých dětí vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, beru sebou pytlík a pokud se malá vikadí do travičky,tak hovinko seberu a hodim do koše :-). Samozřejmě přímo na hřišti nekadí. Vždy jdeme dostatečně daleko. Když můžou v parcích kadit psy, tak proč by ne děti,že? Důležité je, že to po malé uklidim

Naší Nikol je 26měsícu na ostro teda s ka¨lhotkama chodíme ven už 2měsíce na bobíky bereme pytlíky a vlhčené obrousky.Kadíme kde koliv a bez problému.Koncem Dubna už odbouráme plenu i na noc už se měsíc nepočůrala :a: Nočník bych netahala a ani bych ho neměla kam dát,protože kočárek ven už nebereme od ledna. :a:

děkuju za odpovědi, jen otázka jak jsi ho dala vykakat,on j zvykle potlačit na nočníku, jsem 18tt těhu a malej má 17kg nějak si neumím představit že ho budu třebas 10minut držet na bobku.

In reply to by Arutha

Týýý jo, 10min.? Tak s tím zkušenost nemám, u nás to je vždycky suprrychlovka. Zkusíš a uvidíš, když to nepůjde, tak si příště vezmeš ten nočník s sebou, ale já myslím, že to půjde. Teď mě ještě napadá tak z legrace "pane prosím vás podržel by jste mi tady kluka? Jééé a když jdete tááámhle kolem toho koše, že mi to tam vyhodíte" :-D .

řešila jsem to jako mamča podemnou - nejlépe pod stromeček, kdyby byla špatná konzistence a nešlo to vyhodit :-), alespoň dáš dobrý příklad pejskařům :-D . Nočník bych netahala.

Ahojda, tak nás naštěstí přepadlo kakání venku jen jednou, tak jsem ho prostě normálně dala vykakat a pak jsem vzala hovínko do vlhčeného ubrousku a vyhodila do odpaďáku. Nebo bych ho sebrala sáčkem, jako to dělají u pejsků :-)))a prostě ho vyhodila. Nevidím v tom problém :-), papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka