Potřebuju nutně radu!Prosím!

08.04.2011

Ahoj holky,
Davidkovi jsou 4 měsíce, spal celou noc, vstával ránop kolem půl 7. Ale poslední 3dny je to katastrofa, myslela jsem, že je to jen náhoda tu první noc, jenže to pokračuje, malej se mi budí co dvě hodiny! :€[€: :€\€: Přitom si jako vždy vypije kolem sedmé 150-180ml a pak jeste v deset tak 100ml. Už jsem zkoušela kaši, mlíčko s kaší od 4 měsíců na noc, ale stále stejné, máte některá zkušenost? Díky předem! :+^*:

Tak tohle jsme měli před asi měsícem. No..necelým. A víš co z toho bylo? Dva zoubky dole. Taky jsem zkoušela dvě kaše a nic. Furt jsem šahala do pusinky a zuby nikde. Ony se totiž prořezávaly a došlo mi to až pak - až jsem je cítila.TAkže u nás to trvalo 2 týdny a taky co 2 hodiny. Už jsem ho chtěla jít reklamovat do porodnice :s: . Naštěstí se to spravilo a teĎ mě hriže.

In reply to by kackale

Reklamovat :s: ...no kačí uvidíme...Dnes jsem spala s nim v posteli-vyjímečně a vždy když jsem mu podala dudlík, tak spal dál a spali jsme do osmy...Tak nevím čeče, ale je pravda ze si cpe ruce do pusy uz tak 14dní chudák....

Ahooj,tak my jsme měli to samý.Začalo to malýmu tak ve 3 mesíci a kousek.Spal celou noc a najednou se začal budit co dvě hodiny.Někdy i po hodině..Hrůza..Myslela jsem že je to nějakej ten růstovej sputík,ale ten má trvat tak týden a tuto trvalo přesně měsíc.Pak jsem myslela že jsou to zoubky ale taky ne.Podle mě měl jen nějaký období a zkoušel to.A najednou to přestalo a už zase spí celou noc.Chodí spát v 6 večer-dýl nevydrží.A pak vstává ve 3 ráno a pak zase usne tak do 8-9 hod..Spí zase ukázkově.Tak nebuj ono to malýho taky přejde.Já už byla úplně bezradná.A nakonec ze dne na den to přestalo.Nevim co to bylo..Uvidíš,že za chvíli se zase vyspíš..

naše malá je taky listopadová, kolem té 7 dáme taky 150ml, pak se budí kolem 1 a to dáme 180ml a pak vydrží do 8 nebo 9 spinkat. Ale mezi se v noci budí taky často, od té doby, co jí rostou zoubky. stačí jí ale dát dudlík nebo otočit na bříško a spinká dál. Jestli s tou kaší třeba neděláš špatně, mně malej nepříjde se 150-180ml zas velkej jedlík, zvlášť když mu stačí o 3 hod později jenom 100ml. Snad sem to dobře pochopila :)

In reply to by laila

A ty každý 2 hodiny, co se budí jí a nebo se jenom budí? kdybych byla natvrdlá, tak se omlouvám, bavim tady ještě malou :) My třeba vždycky dáme v noci když se budí dudlík a 3x po sobě třeba a když usne nemá hlad když ne tak má. Co sem třeba nazkoumala podle malé, tak dát najíst až se sama přihlásí ( u našeho prcka to nejde nepoznat, to musí být slyšet až v prvním patře paneláku :) ) protože jinak vypije málo a pak má dřív hlad a je z toho takovej začarovanej kruh. Jinak jak jí rostou zoubky, tak víc krká a prdí, takže se v noci vzbudí s šíleným pláčem, ale stačí otočit na bříško, ona si uleví a za chviličku zase spinká...

In reply to by bobeška

No, pokazdy co se vzbudi da tak tech 60ml, ale hlad to nebude protoze se naji si myslim na noc dost, spis zizen nebo jsem premyslela dat mu misto mlika vodu pokud bude mit zizu napije se a pokud ne tak ne...hlad poznam a spis mi to prijde jako zizen nebo zlozvyk...

In reply to by laila

ono taky jestli si dá co 2 hodiny UM tak může mít bolení taky. Zkus dát čajik a uvidíš. Nebo co mě ještě napadlo, zkusit vyvětrat nebo jestli není navlečej moc třeba. Naší malé třeba nedělá moc dobře mít třeba dupačky nebo punčucháčky a ještě ponožky, potí se jí nožky a zuří.

Ahijky!
Řekla bych ,že ho můžou trápit zoubky a nebo je to takové to přechodné období,které nastává okolo třetího měsíce-ted´si nemůžu vzpomenout jak se mu říká,kdy miminko vyžaduje mnohem častější pití.Ale je to jen přechodné a brzy se zas vrátí do normálu.Dětská lékařka by ti o tom něco řekla,alespon´mně o tom informovala už dopředu,že to může nastat.
Jinak,já jsem k synovi ještě skoro v roce vstávala pětkrát za noc!

Ještě jsem zapoměla napsat, že když vstane, dá si tak 60ml, nevím, mlíčko mu nestačí? Není to blbost? Když se takhle budí i po tom na noc?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka