Ahojky

07.04.2011

Ahojky všichni, chci se zeptat těch, které porodily. Když vám vyšla hlenová zátka, zda měla barvu čerstvé krve nebo starší, tmavé? Já sice čekám druhé dítě, ale malý byl skoro 14 po termínu vyvolávaným porodem, takže s tím zkušenosti nemám. Teď mám od začátku těhotenství problémy a dnes ráno jsem měla na záchodě na toaleťáku krev, ale vůbec nevím odkud se vzala, protože od té doby už zase nic. Děkuji za jakoukoli odpověď

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak jsem volala doktorce a už jsem i zpět z kontroly. No na předčasný porod to nevypadá, mohla mi prý prasknout žilka, nebo to může být v moči, ale tam to prý teď moc nezjistí, jelikož mám hodně moc cukru a tak se to překrývá. A jelikož je toho cukru opravdu moc, tak jdu do nemocnice na "rychlé vyšetření cukrovky" :\/: Už teď mi dvakrát týdně píchají magnesium, kvůli tvrdnutí břicha a ještě teď mi hrozila inzulínem :r: . Když jsem čekala Vikče, tak jsem o těhotenství ani nevěděla a teď mi to druhé těhotenství připadá jako jeden velký problém..................už abych malou porodila a měla jí u sebe :girl:

Zdeňka a Vikča

In reply to by Zdenda3

Ahojky, no tak po všech vyšetřeních a kontrolách u doktorů jsem nakonec skončila s těhu cukrovkou a s pícháním inzulínu :r: Já se asi zblázním, nevím jak to do toho června s dietou a inzulínem vydržím :€z€:

Zdeňka a Vikča

ahoj :a: ,
u 1. těhotenství mi odešla hl. zátka přesně týden před porodem, týden poté plodová voda a jelo se do porodnice.
u 2. těhotenství mi 14 dní před termín začali děsní poslíčci /celý den bolesti/, týden poté hl. zátka s příměsí krve /tedy opět týden před porodem/ a pak opět poslíčci po 5 min., pak plodová voda a už se jelo, synek se narodil velice rychle a na termín.
Každá krev během těhotenství je riziková, buď potratově či problémy s placentou. Volej lékaři.
ahoj :ooo:

Ahojky, tak teda me kdyz odesla hlenova zatka, tak byla pruhledna! Spis to teda vipadalo jako sperma a melo to i takovou hustotu a mnozstvi, krev tam nebyla zadna...?

tak ze mě vyšla taková tmavší a za pár hodin přišly bolesti,ale já měla po termínu,ve 29 tt je hodně brzo,pokud nejsi po prohlídce nebo po sexíku a tak bych radši cinkla doktorovi

Nebyla si na prohlídce?Já měla krev vždy po prohlídce či sexu-tak už pak raději nebyl.Já když jsem začala rodit měla jsem mírné bolesti po 5 minutách , nutkání chodit stále na velkou a vyprazdnovat se a nakonec ze mě šel krvavý hlen,čerstvá krev a docela hodně.

In reply to by Vlastulka

Na prohlídce jsem nebyla a sex taky včera nebyl. Když tak ale přemýšlím, tak jsem měla včera průjem a dneska ráno tohle. No asi počkám co se bude dít. Bolesti zatím nemám. Jen mám strach, že jsem teprve v 29 až 30 týdnu, že je to docela brzy :\/:

Zdeňka a Vikča

ahoj tak ja ji mela rano - nejdřív svetlá-růžová,dopoledne normální krev a za dve hodky tmavší-hnědá a večer jsem porodila

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky