1 spaní běhěm dne

06.04.2011

ahojky maminky. zajímalo by mě,kdy vám děti spaly jen jednou denně.(nechci srovnávat,jen tak si počíst,a zjistit,jak ste to měli vy.každé mimčo je jiné:-) ) malá má 8 a půl měsíce a spíme 2x během dne. dopo tak 2 hodky a pak odpo venku tak půl hodky a když sme doma,tak asi hodku,ale to ji kolikrát budím,jinak by večer neusnula. poslední dobou máme problém s večerním spaním,jednou šla spát o půl jedné v noci. :jawdrop: to sme s manželem nevěděli co dělat. pak se to trochu spravilo a chodí spávat tak kolem 9.což je OK,ale někdy se jí podaří,že jde spát v 10,ale už sme si na to tak nějak zvykli a nechávám ji. až bude chtít spát,tak usne. :|P:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, nám bude 9 měsíců a dopoledne spí jenom půl hodiny. Pak jdeme po obědě ven a spí 1 až 2 hodiny. Večer jdeme spát kolem osmé hodiny a vstáváme v 6 hodin.

nám je 11 měsícu a spíme dopoledne cca 2 hodky,odpoledne hodku a večer chodíme mezi 7-8 a spí celou noc do cca 6

ahoj - nam je 13 mes a jednou denne spi asi 14 dni. vstava v 6 rano, po 10 dopo chodi spat tak na hodku, hodku a pul - jak kdy. a pak uz nespi i kdyz jedeme treba v aute... v kocare usne na odpo prochazce jen nekdy - tak na 20min a spak chodi kolem 20 hod, ale to ho donutim. jinak by byl vzhuru klidne do 22 hod... takze mame hodne dlouhy dny....

cca od 16. , 17ti měsíců. vím že to bylo na mrtvici. nedalo se nic naplánovat, nikdy jsem nevěděla jestli ten den bude spát 2x nebo vydrží bdít až do oběda....

Ahoj, holka mi začla spát jednou denně přesně na 14 měsících a ve 33. měsících mi přestala spát přes den. A kluk mi začal spát jednou denně asi na 11 měsících. Tedka mu bude 25 měsíců a spí pořád po obědě a doufám že ještě bude aspon přes léto.

ahoj, děti jsem dávala spát jednou denně od 11měsíců. Večer chodí spát nejpozději ve 20hodin. Malá do 17měsíců usínala večer mezi 18:30-19hod..

Ahojky. Mě moje malá už od 9-10 měsíců spávala jen jednou denně po obědě. Teď má dva roky a už asi od 22 měsíců spává po obědě nepravidelně. Zaleží v kolik ráno vstává. A i tak s tím odpoledním spaním pokaždé bojujeme :^O^: . Nedávno vstávala o půl páté, tak jsem si říkala, že v klidu usne a kdepak, zase to bylo s řevem :€\€: .

Přeju ať vám to dvojí spaní přes den ještě nějakou dobu vydrží :a:

my máme nespavce ještě teď a to mu už je 32 měsíců
od roka spí už jen 1x denně a teď už teda asi přes měsíc vůbec-vstává brzo-kolem půl 7 a spát chodí už v půl 8, ale že by byl unavený, to není nikdy. Kdybych ho nedala spát, tak snad vydrží ještě i v noci řádit. Ani v autě už nespí, prostě je to s ním boj to spaní-v noci se stále budí, leze k nám do ložnice do postele. V červenci čekáme druhé, tak jsem zvědavá, jak to budeme zvládat.

In reply to by Kylli

My jsme na tom podobně, jen malé je skoro 21 měsíců a vstává kolem sedmé (teď po změně času kolem 8.) a spát chodí v osm (poslední dobou usíná tak kolem půl deváté až deváté, ale ve své postýlce, takže ok).V noci se budí a ještě straší hodinu až dvě, než zase zabere. Další mimi by se mělo narodit v říjnu.
Co se týče spaní přes den, spala skoro pořád 1x denně a to tak 1/2 hod. (kromě období, když byla mimi - to spala několikrát denně po pěti minutách). Pak kolem roka spala chvíli 2x denně a to hodinu dopo a 1/2 - 1 hod. odpo (to trvalo asi 2 měsíce). Po roce a půl začala spát 1x denně a spí 1 - 1.5 hod.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka