Vaření - Vepřová kotleta, poraďte recepty

06.04.2011

Mám v mrazáku vepřovou kotletu a chtěla bych s ní něco provést k obědu.
Nemáte někdo nějaký šikovný recept, pokud možno bez česneku a cibule, abych to mohla i já, jakožto kojící matka? :#o:
Napadá mě toho spousta, ale všechno jen s česnekem a cibulí :\/:
Předem děkuju za Vaše rady :+^*: :a:

Holky děkuju za rady :one: :+^*:
Tu variantu s bramborama a se šlehačnou znám, mamka to taky dělá, ale když jsem to navrhovala o víkendu tady tchýňce, že bysme to mohly udělat, tak ona že prý to dělá z kuřecích steheních řízků (dělá z nich skoro všechno :00: ), že prý je to lepší. Tak jsem nakonec nic nedělala a kotletu si holt zpracuju jinak.
Už jsem vyslala miláčka pro nivu a vyzkouším variantu s nivou, to zní dost lákavě, mňami, už se na to těším :hu: :C]]:
:+^*:

já to dělám tak, že naklepu maso, osolim, opepřim, dám do pekáče, na to pokrajím na kolecka syrové brambory, ty taky osolim, dám péct do trouby a tak za půl hodinky poliju smetanou na vaření..je to výýborné a jednoduché :-) a můžeš pak nahoru postrouhat sýrem

To je moc dobrý, když to zapečeš, klidně to můžeš udělat dohromady s bramborem. Já kotletu trochu naklepu, osolim, opepřim, nakrájim oloupané brambory na kolečka a dam do vymazanýho pekáčku, na to ty kotlety, znovu přikryju bramborama a pak tam můžeš dát v podstatě cokoliv - šunku, slaninu, sýr, zeleninu a zaliješ to vajíčkem rozšlehaným ve smetaně. Pak pečeš, je potřeba hlídat, aby se to nepřipalovalo nahoře. Je to moc dobrý a docela nenáročný :)

ahoj, já kotlety dělám tak, že je na pánvy lehce osolené a opepřené osmahnu, pak je hodin na pekáč, zasypu nivou, zaliju smetanou a dám zapéct do trouby. :) po tom se můžu utlouct.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka