DUBNATKA 2011 JEDOU VE VELKYM!!

05.04.2011

Ahoj vsichni! V dubnatkach 2011 se rodi ve velkym, uz se v tom ani neorientuju.. Co jich vykouklo na svet uz v breznu (breznatkum je ale nedame!!), a ted uz druhy den jdou jak kuratka rovnou po trech..=o) Mooooc vsem gratuluju a preju hlavne hodne sil a zdravicka, at delaji rodicum jen radost!!! A UZ CHCI TAKY TO SVOJE DUBNATKO DO NARUCE!!=O)))

já už bych taky tak chtěla mít tu svoji Michalku u sebe. Doufám, že se jí bude chtít dřív, než na konci dubna..ale poslíčci jsou fakt nepříjemný a do toho mám občas i tlaky na konečník, pořád mi přijde, že potřebuju na velkou a ono nic.. tak uvidíme

JJ,jedeme ve velkym :w:
Nejlepší je,že jsem se přesně na tohle těšila,až budu jen sledovat jak rodíme jedna za druhou a je to prostě tady :oci: :hearts: :one: :potlesk:

In reply to by Michaluska

Ahojky Misi,tak koukam,ze si jeste neporodila,myslela sem,ze si psala ze mas rodit v breznu?! Kdy to teda presne cekate? To je sileny ten konec co? Ja to nedavam uz ted a to jsem 35tt...sla bych rodit hned! :s:

In reply to by Misutka

Ahojky :a: Ne e,ještě mám chvilku :) TP dle UTZ 10.4. dle MS 17.4.
Jo jo,teď v tom druhém těhotenství je ten konec děsnej!!!!Všecko mě bolí,všecko mě štve :bab: :oci: Dnes mě celej den bolí v podbřišku a v kříži jako při MS,něco hnědyho ze mě vyteklo...no jsem zvědavá na zítřejší monitor a kontrolu :)

In reply to by Michaluska

Tak snad uz to budes mit brzy za sebou ;) Me taky vsechno svtve a v podstate cely den nadavam! :00: No ja rikam,ze naposledy :s: A to to nejtezsi s prckem jeste asi prijde :jawdrop: :s:
Tak at mas brzy maleho u sebe a at jste zravi? Jo a kam jdes rodit? Ja stale zvazuji STBK nebo FN,porad nevim :?

In reply to by Misutka

Určitě jedu do Šternberka.Už tam jezdím na ozvy a kontroly.Dnes jsem byla...podle dr na poslední :///: Dává tomu max dva dny,kdybych přijela dnes večer nebude se prý divit.No a já taky ne,protože se bolesti stupňují...musím zkusit vanu...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka