Zdravim tehulky

05.04.2011

:||): ahojky holky dneska me ceka kontrola v 12.30 tak snad uz me rekne dr neco pozitivniho.,ze bych mohla treba rodit,ach jo jaksi se to tahne ve stredu budu 39 tyden,tak uz by se mohlo neco dit,drzte palecky a pohladte briska:)))

Jo, jo ty poslední týdny a dny se táhnou...taky jsem si říkala, že by bylo nejlepší porodit pár dnů před termínem a ono skutek utek :( ...dnes jsem 40t+5 . Sice mi včera dr řekla, že už se to pomalu chystá, na prst otevřená, tak mě trošku víc prošťouchla :00: a večer mě bolelo bříško víc než obvykle a trošku jsem krvácela, ale to je všechno. Takže pokud se nestane nic dnes nebo zítra, tak jdeme ve čtvrtek na vyvolávání :r: . Mám hrozný strach a nervy na pochodu :\/: .

stejně to uteklo. co? Ještě něco naspěte do foroty, bude se hodit, já nespala skoro 14 dní, dnes konečně miláček pochopil, že 3 hodinky spát v kuse je fajn věc :'zz): . Ať je to, jak je to, nejpozději za 2 týdny se budete s :°O°: radovat. :a:

Přeji ti lepší zprávičky, já jsem 39. tt a včera na kontrole mi řekla, že tento týden se ještě nic dít nebude. Njn. Holt je ještě čas a nesmím být netrpělivá :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka