Jak se stravujete??

05.04.2011

Holky co plně nebo alespoň částečně jako já kojíte, jak se stravujete?
Já teda nic moc :( V těhu jsem si říkala jak budu jíst zdravě a "skutek utek". Vůbec nestíhám a ani mě teď nějak nebaví vařit.Občas udělám nějakou rychlovku pro přítele, ale vyvařovat pro sebe nějaké dobré polévky a zeleninová jídla jsem zvládla opravdu jen párkrát.Asi si budu muset jednou večer až bude malej spát navařit a zamrazit....(to jsem zvědavá kdy budu mít sílu) ;)
Jinak teda plácám přes ten den co se dá.Všechno samozřejmě za poloběhu a nejlépe s něčím co jde do ruky :) Když prcek spinká tak už zase raději uklidím a vyperu než abych se cpala.Taky dost ujíždím na sladkém...včera jsem na procházce do sebe natlačila 2,5 loupáku a latté z Mc a pak jsem myslela že se :sick: jak mi bylo těžko.Asi je to tím že jsem v těhu kvůli cukrovce nemohla..ale dneska jsem si řekla už dost.Kromě ovesných kaší a jogurtů, žádná čokoláda a buchty :metal: Sice mám všechny kila po porodu dole a ještě jedno jako bonus navíc, ale všechno není navždy :€):
Holky tak mi poraďte jak se stravujete vy??? :a\|:

Ahoj Gábi,
tak koukám, že všichni máme stejný problém :€Ss€: Já taky nestíhám... Ráno do sebe narvu jogurt, oběd mám připravený od manžela :$$: a večeři máme často studenou... Hodně piju jogurtový nápoje, jím banány, občas jablka a ujíždím na sladkým }:) (je to tím, že mě Dr. v těhotenství vystrašila cukrovkou, kterou jsem nakonec neměla a od tý doby doháním ten měsíc, kdy jsem sladký nejedla :(). Nejdřív jsem řešila co smím jíst a co ne, aby Leontinka tak nebrečela kvůli prdíkům :#o: Mluvila jsem o tom s dětskou Dr. a ta říkala, ať jím stejně jako v těhotenství, mám se vyhnout vyloženě nadýmavým potravinám a kořeněným jídlům. Zjistila jsem, že bych nemohla stejně skoro nic jíst, kdybych se řídila radama na netu :( Koupili jsme probiotický kapky, pár dní to bylo v pohodě, ale teď už se zase kroutí a :^O^: . Přitom jím pořád stejně :€\€:
Taky jsem si myslela, že budu jist zdravě, ale není čas :€{€: Jsem ráda, když malá usne a já si vyčistím zuby, vysprchnu se, namaluju a stihnu poklidit byt :00: Doufám, že se to brzy srovná a já budu zase zvládat vše...
Jinak jsem 19 dní po porodu a nahoře mám 2 kila :C]]: V porodnici jsem nechala 9 z celkových 13 a zbytek jde dolů sám každým dnem :€p€:.
Včera už jsem konečně naběhla do obchodu a koupila si normální džíny a bundičku :\x: Konečně můžu zase nakupovat věci a nečekat, až se zbavím bříška, však to bylo dlouhých 9 měsíců nic nekupování :€): :a:

na to,že jsem např.dneska snídala v 11:00,před půl hodinkou jsem teprve obědvala a večeřet budu tak ve 20-21.00 :-)

tak koukám, že všechny všechno stíháme skvěle a ještě se k tomu parádně a zdravě stravujeme :€):
Jsem na tom podobně jako vy :one: Nesnídám, nesvačím, nestihnu to, nestačíííím :s:
Kil mam nahoře ještě osm :€[€: , kalhoty dopnu jedny takový, který mi byly vždycky větší :s: a do ostatních jsem neměla odvahu víckrát vlézt, páč po nedávným zkoušení mi všechny zůstaly v půli stehen :€z€: :€[€:
Vaření mě taky nebaví, ale vařím - zrovinka teď jsem dodělala omáčku s bramborovým knedlíkem, takže je i na zítra, ale už abych přemýšlela, co se bude vařit ve čtvrtek :00: . NO takže vařím, ale nejím :€\€: - nemám chuť. Jediný, na co mám chuť je sladký :a\|: a přiznám se bez mučení, že teď jsem sežrala půlku čočkošky Milka a zapila jsem to Carem :one: - toť můj dnešní oběd :00: Takže není divu, že mam pořád 8 kilo navíc, že nedopnu kalhoty a tak dál.....
A ještě jsem chtěla dodat - Maxíka šíleně trápí prdíky, takže už se bojím cokoliv sníst i napít se. Po litrech piju fenyklovej čaj, že jestli budu prdět, kudy budu chodit, není se čemu divit :€}€: :///: Nejím nic, co by ho mohlo nadýmat a dráždit, snad jedině to sladký??? :#o: NO když ho vypustím, na čem budu živa? :///: Ale snažím se!, už třetí den si říkam, že se sladkým končím!!! Takže dneska a přímo teď!! opravdu končím :€{€: ..... a už odpoledne budu lovit ve špajsce, co si dam asi dobrýho sladkýho....
Jsem ráda, že v tom nejsem sama :qu:
:a:

:a: ahoj,
tak malej měl včera 4 týdny od porodu. Také nestíhám. Navíc starší syn onemocněl chřipkou a já to pak taky chytla, takže jsme do sebe cpali vitamíny, bylinkové čaje, paralen atd. Malej to naštěstí díky plnému kojení nechytl.
Jinak: K snídani si dám 2 celozrnné rohlíky, k obědu se většinou odbydu či doohřeju něco z víkendu /občas mi něco ukuchtí mamka/ a večer tak zas převážně pečivo a něco na to, výjimečně něco jiného. Občas banán, jablko, jahody /na těch teď ujíždím/, rajče či okurku. Mám stále z 20 kg ještě 7 kg nahoře. No, bylo to druhé těhotenství a je mi také 37, tak co bych asi chtěla. I když bříško je celkem pryč, tak kalhoty dopnu sotva ty, co jsem nosila ve 4.-5. měsíci. Zkusila jsem cvičit, vydržela jsem to jen 2 dny, radši si jdu lehnout, jak jsem utahaná. Doufám, že se to po šestinedělí srovná, nyní pořád jen kojíme, přebalujeme, houpeme a to ostatní se bohužel odsouvá... :(
:ooo:

přeně tak, jím to, co stihnu. A když náhodou zlatenko usne, tak sedím u compu, místo abych vařila. Manžel má ze včera gulášovku a já piju kefír a rajče-beru železo a nějak se nemůžu vy... }:) . Z ovoce jím jablka a banány, zeleninu rajče, okurky a salát a zatím malý žádné pupence nemá, jen ty bílé miminské beďáry kolem nosíku :€Ss€: . Jo a sladké mlíčko mám teda dost, takové čokoládové sušenky :hu: :a:

já se snažím,ale taky mě to nejde.Hlavně ty sladkosti :-( Po snídani,obědu i večeři se musím dokrmit ještě nějakou tyčinkou nebo oplatkem :-( Musím s tím přestat,jinak budu v létě krasavice :-)
Jinak koukám,že normálně jíte ovoce a zeleninu?Já mám strach,aby se mě malá neosypala.Jím jenom banány max kousíček jablka :-/ Alespoň jím vitamíny pro kojící matky :-)
Jinak vařit mě nebaví,hlavně nevím pořád co bych vařila :-( Ze začátku,když jsem ještě nevěděla,tak jsem zblajzla rybu posypanou provensálským kořením a to jste měly vidět tu mojí chudinku.Měla celej krk jeden červenej flek :-(

no ahojky.... :a: mám to hoooodně podobný jako ty...chtěla jsem se o sebe začít po porodu starat, co se jídla týče...a nic....stíhám si dát k snídošce jogurt, pak k obědu chleba a někdy něco co mi připraví máma.... :00: a večer třeba papriku.... ://: no mezitím laskominky,který bych asi neměla s prominutím žrát.... 8) no...mlíčko mám, tak snad se mi z toho neztratí...prej je hlavní hoooodně pít.... :\x: a to dělám!!!!! jsem ráda,že v tom nejsem takhle sama....

In reply to by Mrs.Suski

Jojo, tak to je přesně jak u mě....Nejvíc mě štve že těma sladkostma malýmu nic dobrýho nedávám a ještě budu krásná princezna v létě v plavkách :€): Musím s tím něco udělat...Raduš a nepřijde ti, že po tom sladkém by byla malá víc vzteklá nebo tak??Mě totiž přijde, že v den kdy toho zfudruju víc,tak je malej vzteklej jak :pig:

Ahojky ja mam 13dni po porodu a zatim 2bonusovy kila. A jidlo teda nic moc,ja jen snidam,obedvam a obedem to konci...vecer maximalne jogurt nebo jabko...na to ze nejsem zadnej hubenour mam bricho nechutne propadly.

Ahojky ja mam 13dni po porodu a zatim 2bonusovy kila. A jidlo teda nic moc,ja jen snidam,obedvam a obedem to konci...vecer maximalne jogurt nebo jabko...na to ze nejsem zadnej hubenour mam bricho nechutne propadly.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka