opar

04.04.2011

Poradíte prosím nějaký babský recept na opar???Mooooc dík

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,tak já opary moc nemívám ale zrovna ted se mi jeden vyhodil a mažu si to na střídačku alpou (když to svědí) a pak framykoinem a už se to hezky hojí :a:

nejlepší co může být a tomu věř, prootže já mívám zimy a opary už od té doby jak jsem byla mála. Je herpesin(mastička) koupíš ho v lékárně za ty léta jsem vyzkoušela snad vše, ale toto je zázračná mast, která naprosto urychlý proces hojení. :D

Zdeni, tak babský rady: mazat pravým máslem, vzít si vitamín B a potom samo nějaký mastičky z lékárny :a:

babetaslingrova@seznam.cz
KDYZ CITIM SVEDENI JAKO ZE OPAR...IHNED TO MAZU CELY DEN..A NEUDELA SE A POKUD ANO TAK MALILINKATEJ A IHNED SE HOJI..ZADNA MOKVAVA HRUZA..A TO JSEM NA TO TRPELA OD MALICKA..

OPAR JE PRY ZE STRESU..ZE CLOVEK NEVSTREBA MNOHO SITUACI NEBO UDALOSTI ,INFORMACI NAJEDNOU...ASI JSI NECO NEVSTREBALA.POPREMYSLEJ..A NAPIS..:-)

In reply to by babinka

:s: :s: :s: tak vstřebat všechny události fakt nestíhám a stresuju se pořád,chlap je přes týden pryč a já mám na krku,barák,18 letou dceru před zkouškama,co si myslí že se na ně vubec učit nemusí :spid: ,14letou pubertačku snad z jiné planety či co :{~{: a 11 měsíční batole :girl: které všude leze,kramaří,zvedá se a vzteká pač neví jak dolu. :00: :help: :help: :help: :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

kousek od Jihlavy,ale máme tady takový bylinkový obchod tak se tam mrknu,díky moc,snad to zabere,od porodu druhé dcery na to dost trpím a ona taky :00:

Tobe nebo male? Jestli tobe (dceram nebo proste dospelym), tak se radi zapatlat zubni pastou na noc, pokud jeste uplne nevylezl. Jestli uz vylezl, tak doporucuju zitra koupit v lekarne compeed. Vyzkousela jsem i na 3letem synovi (miva opary docela casto) a super - hlavne proto, ze si do toho nemuze porad rypat rukama. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky